Re-Revurdering

Foredrag

‼️‼️‼️‼️ Så er vores foredrag ved at være på plads. Frank Lundum er min psykolog og vi vil sammen lave et foredrag om samspillet mellem terapeut og klient. Der vil blive fortalt om hvordan man har et forløb når man er bipolar. Hvad det gør ved relationerne til en ens nære når man har en psykisk lidelse, hvordan hverdagen præges og hvordan psykiatrien arbejder med psykiske lidelser. Behandlinger, indlæggelser og lign. Det vil være et meget “åbent” foredrag der vil vise sårbarheden, de grimme sider og det hårde arbejde. Vi vil gerne have et “prøve-foredrag” så vi lige kan teste det hele lidt. Vi satser på at det bliver i nov/dec 2017. Det vil blive afholdt i Hobro. Nærmere detaljer kommer hvis og når du melder dig til.
Vil du med??? 😊 ‼️‼️‼️‼️

9259ee5c-de29-4483-b27f-a99d5e603ff2

- Intet i dette eller andre af mine indlæg må deles uden sin helhed og uden aftale med forfatter. Private billeder må ikke deles uden aftale.

.

Skriv gerne en kommentar til indlægget eller send mig en mail på determinmail@msn.com - Alle kommentarer læses og godkendes. De slettes hvis de ikke vedrører indlægget.

KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Re-Revurdering