Like a rollercoaster

Intet er efter planen

Jeg er lidt overasket over psykiatrien i disse dage… Efter INGEN kontakt i 6 mdr, melder de sig på banen – og det er ikke på den fede måde.

Jeg ville, som før skrevet, gerne ud af min medicin, men er i tvivl fordi jeg “dykker” lidt i tiden. Jeg sendte en mail op til psyk, for at få rådgivning rent medicinsk. De plejer bare at ignorere mine mails og så ender jeg med at konsultere egen læge. men gør det for en sikkerheds skyld. Kl. 22.30 igår aftes ringede min psykiater. Hvad fanden er det for et tidspunkt iøvrigt?? Han har åbenbart fulgt med i mine blodprøver, der er taget i forbindelse med mit stofskifte og de knuder jeg har i halsen. Han kunne fortælle mig at mine tal slet ikke er på vej ned, som jeg troede, de ligger stadig alt for højt. (Sideinfo: Min radiokative behandling starter i december. Lige før jul – Merry freakin christmas).

Han mener at de ville kunne “udnytte” den behandling??!! Jeg kan ikke helt finde hovede og hale i det hele, men det er noget med atbehandlingen mod de knuder, kan sammenkøres med min medicin fra psyk, og på den måde opveje hinanden, så jeg faktisk kan komme nemmere ud af “tossepillerne”. Win/Win… Igen, jeg aner på ingen måde hvordan eller hvorledes. det hedder noget smart som Samarbejde mellem psyk. behandling og somatisk behandling… – eller noget!!

Jeg bliver bedt om at få taget blodprøver hver 3. uge så de kan holde øje med min lever, der ikke har det pisse godt – hvilket jeg heller ikke anede noget om. (Tak for info iøvrigt)!!! Må ikke stoppe med medicin endnu, og ECT er heldigvis fuldstændig udelukket. Dertil skal jeg åbenbart for 5. gang have en ny psykiater – de kan åbenbart ikke holde på dem derinde, for udskiftningen er enorm. Idag får jeg så brev i e-boks og bedes komme til samtale om 3 uger. Får intet af vide om hvorfor?!

Så jeg er gået fra at slet ikke have kontakt, til at blive overrendt med blodprøver og samtaler… I dont know why! Spændingen stiger…

b145b343-80af-4cfe-9109-403a7d262c7b

- Intet i dette eller andre af mine indlæg må deles uden sin helhed og uden aftale med forfatter. Private billeder må ikke deles uden aftale.

.

Skriv gerne en kommentar til indlægget eller send mig en mail på determinmail@msn.com - Alle kommentarer læses og godkendes. De slettes hvis de ikke vedrører indlægget.

KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Like a rollercoaster