Livsstilsændring

Det er lige om snart og om lidt

5 uger. Om 5 uger begynder mit livs “shitshow”. Om 5 uger skal ca. 40 års indestængt vrede, sorg, frustration og traumer ENDELIG have en stor fed fuckfinger fra min side!!! Om 5 uger begynder jeg ved CSM!! Jeg har været 2+ år på venteliste.

(CSM: Center for seksuelt misbrugte). 

Det er LÆNGE siden jeg valgte at spille med fuldstændig åbne kort over min barndom. Men det er som om at det “forarger” andre, når jeg  med forholdsvis stoneface på, fortæller hvad det meste af min barndom bestod af. “Eeeeej hvordan du bare tale så’rn om det”??? 

Hvordan ville du ellers foretrække at jeg berettedede om, hvordan jeg blev seksuelt misbrugt som barn, af min far, og pryglet på den syge måde af min mor?! Skal jeg pakke det ind i vat og drysse det glimmer, så du ikke syntes det er alt for ubehageligt??

Mit såkaldte stoneface kommer ikke af, at jeg er uden følelser, eller ligegyldighed – men når det “emne” kommer på tale, har jeg en tendens til at slukke for følelserne, og blive mekanisk. Jeg kan egentlig godt forstå at dét forskrækker dig – men det er fordi det er tabu, og ubehageligt at høre om! Try living it…. 

Det mekaniske kommer helt naturligt fra at skulle “slukke” for barndommen. Det gjorde jeg for alle andres skyld. Så familiefreden kunne fortsætte! Så vi kunne holde sommerfester sammen som familie. Så den årlige julefrokost kunne gentages. Så mine forældre kunne pleje sygdomme i trygge og rolige rammer. Så deres eftermæle ikke blev smudset!

De var HØJT elsket af alle omkring dem, og familien – OG af mig. Det er de stadig. På alle områder var de udefra set, de mest fantastiske mennesker.

De fleste nær mig, ved hvad der er sket, men deres dilemma er håndgribeligt!! De elskede dem som de mennesker de var. Det gjorde/gør jeg også – men den knap så flatterende side har kun JEG  set…. Familie har kun hørt delvist, om hvad der er sket, og har fået det bekræftet før mine forældre døde. De havde trods alt så meget menneske i dem, at de på deres ældre dage stod ved deres adfærd i min barndom.  Detaljerne om hvad der præcist skete, holder jeg for mig selv… og CSM!! – også selvom der vitterligt har været individer der har bedt om detaljerne!!! (Øøh nej… søg hjælp iøvrigt).

Om 5 uger begynder mit forløb!! Specialiserede terapeuter, psykiater og rådgiver går “all in!! Har aldrig været så skræmt, og samtidig glæde mig….

Wish me luck…. ❤

 

 

- Intet i dette eller andre af mine indlæg må deles uden sin helhed og uden aftale med forfatter. Private billeder må ikke deles uden aftale.

.

Skriv gerne en kommentar til indlægget eller send mig en mail på determinmail@msn.com - Alle kommentarer læses og godkendes. De slettes hvis de ikke vedrører indlægget.

KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Livsstilsændring