Coronakuller...

Livsstilsændring

Vi burde allesammen på en eller anden måde ændre vores livsstil, og ved hver eneste nytår går folk bananas… SÅ skal der stoppes med at ryge, så skal man tabe X antal kilo, så skal man igang med at løbe… eller noget helt andet.

Jeg har erkendt at jeg ikke skal stoppe med at ryge. Eller… jeg har faktisk ikke lyst til at stoppe med at ryge! Guderne og alle omkring mig ved, at det er bare ikke mit lod at være ikke-ryger. Jeg elsker at ryge, hvor semi-klamt det end lyder.

Jeg lever forholdsvist sundt – og så dog!! Efter jeg forrige år gik all in på sund livsstil og smed 19 kg var jeg top-glad. Var vild med det jeg så på vægten og i spejlet – var pisse stolt over at jeg havde gjordt det på egen hånd. Men… det der bipolære stads trådte i karakter, og vendte det hele på hovedet. Jeg tog hen over det forgangne år det hele på igen, men var dog ikke udpræget ked af det. Jeg er snart 49, og jeg kunne jo ikke blive ved med at ligne en sylfide vel??!!

Følger man min facebook og instagram, ved man at jeg ELSKER at tage billeder – mange billeder!! Der bliver også taget billeder af mig. For en uges tid siden var vi på vandretur i kulden, og jeg havde pakket mig godt ind i islændertrøje, 80 par bukser og hele møget. Det blev der taget et billede af … og det skulle IKKE på de sociale medier!!!!

Jo jo bevares jeg havde mange lag tøj på, men det billede fortalte mig; at jeg havde vist været lidt for forblændet af det der 40, fed og færdig og who cares… Jeg ligner en tætsnøret skinke der er rullet i uld, og udviser en ligegyldighed med mig selv, som kun er en vis Frk Thunø værdig!! Dét vil jeg bare ikke have hængende på mig!!

Jeg skal ikke tabe 60 kg, leve i ketose-tilstand og løbe 46 km hver dag… Nej, jeg vil bare smide de 19 kg igen. Kan de træningscentre iøvrigt for helvede ikke snart åbne igen??! – Jeg bor 100 m fra ét.. Jeg har kontaktet de fedeste coaches (Sundt & Sjovt) gennem instagram. Nu skal Fru W skubbes lidt i den tunge røv. Det har jeg vist ingen skade af, og betaler mig gerne fra dellerne på den sjove måde.

Jeg HÅBER bare at jeg ikke igen oplever at min sygdom står i vejen for at holde det ved lige.. Jeg har informeret dem om at jeg altså sloges med verdens mest røvsyge sygdom, og HÅBER at de tager det i mente når der skal ligges en plan…

- Intet i dette eller andre af mine indlæg må deles uden sin helhed og uden aftale med forfatter. Private billeder må ikke deles uden aftale.

.

Skriv gerne en kommentar til indlægget eller send mig en mail på determinmail@msn.com - Alle kommentarer læses og godkendes. De slettes hvis de ikke vedrører indlægget.

KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Coronakuller...