Når man er villig til at gå langt

Aldrig for gammel

Man bliver ALDRIG for gammel til leg. Vi har de sødeste naboer der har en datter og søn. De er ca 10-13 år gamle. Her til aften blev jeg inviteret ind i haven og spille kongespil fordi de selv havde bygget det – inden vi fik set os om skulle taberen stille sig under havesprinkleren.

Det udviklede sig -og hold kæft hvor var det sjovt. Fuldstændig gennemblødt, barneskrig og latter, mens vi alle løb gennem haverne. (Vi har semi-kollektive haver).

At man bare for en sund smider de voksne hæmninger og bare leger med ungerne er SUNDT for sjælen. Det er næsten helbredende…

Det kan anbefales og jeg gør det gerne igen <3 At været et barn for en lille stund er det bedste der findes. Prøv det for helvede… <3

- Intet i dette eller andre af mine indlæg må deles uden sin helhed og uden aftale med forfatter. Private billeder må ikke deles uden aftale.

.

Skriv gerne en kommentar til indlægget eller send mig en mail på determinmail@msn.com - Alle kommentarer læses og godkendes. De slettes hvis de ikke vedrører indlægget.

KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Når man er villig til at gå langt