Tankevækkende og koldt

19 December

Imorgen er det d. 19 December. Imorgen kl. 09:00 skal jeg møde i Medicinerhuset i Aalborg for at få tilrettelagt min behandling af knuder i halsen!

Er imponerende rolig omkring det. Ved ikke så meget – kun at der er flere knuder, og at der er én af dem de har fokus på pga af størrelsen og at de udelukkende sidder i venstre side.

Burde jeg være nervøs? Normalt når jeg “fejler et eller andet” kan jeg gå lidt i selvsving, men er fast besluttet på ikke at male fanden på væggen, førend jeg overhovedet ved hvad jeg render rundt med.

(Billedet er fra min scanning hvor jeg iøvrigt ikke kan tyde noget som helst).

48513c53-9fb3-4123-b6e2-5ff1d543b197

535f6fb9-73a2-414a-b320-8d37e8957b20

De har bedt mig stoppe med at ryge!!! Well.. that’s not gonna happen!! (Fordi jeg har rygrad som en regnorm – og de kunne lige så godt ha’ bedt mig spise pigtråd og pisse napalm). Dog vil jeg sige at jeg er gået fra at ryge en pakke om dagen, til at kunne have en pakke i 3 dage. Lidt er også godt ikk’??!

Egentlig havde jeg spurgt Simon om han ville tage fri og tage med mig – men, tænkte at der nok ikke sker det vilde imorgen.. så tager derop alene!

More to come…..! 

- Intet i dette eller andre af mine indlæg må deles uden sin helhed og uden aftale med forfatter. Private billeder må ikke deles uden aftale.

.

Skriv gerne en kommentar til indlægget eller send mig en mail på determinmail@msn.com - Alle kommentarer læses og godkendes. De slettes hvis de ikke vedrører indlægget.

KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tankevækkende og koldt