Ulykkelig eller noget?!

Død udvendig…og lidt indvendig

Det der møde! Det har kørt mig fuldstændig ud på et sidespor, for jeg er så nervøs! (6 dage uden smøger – Wuhuu – gør det nok heller ikke bedre).

Har rodet rundt i dage, personer og aftaler. Igår bildte jeg mig selv ind at det var onsdag og i forgårs var søndag!!! – det er onsdag idag. Sover SÅ dårligt og har de mest syrede drømme!

img_4370

Så jeg har egentlig ligget under dynen siden lørdag. Levet af smoothies, frugtkiksog drikkejogurt, og det fuldstændig aflukkede soveværelse. Ligger pt i ske med kæmpehunden, og OVERVEJER om der ikke skal luftes ud! Frugt i de mængder og former, gør ikke noget godt for tarmfloraen.

(Nej, det er specielt feminint, men kvinderne i denne familie står gerne ved vores tem’lige maskuline prutter der kan nedlægge en sværm af dræberbier). – Yes damn it, we are proud sisters!!! 

Jeg er bange! Helt ind i min sjæl! Bange for at skulle træde ind på kontoret! Bange for lokalet! Bange for de 8 fremmede personer, der skal udspørge mig! Bange for at jeg ikke kan svare dem, fordi min hukommelse er mindre end en guldfisks.

Bange er nærmest ikke ordet! ANGST har fuldstændig styret mig i flere dage nu. Mødet er imorgen og frygter adskillige scenarier!

  • Galoperende panikanfald
  • Hysterisk anfald
  • Hyperhysterisk panikanfald
  • At tarmgasserne vil kræve evakuering

Imorgen har jeg et møde med et resourcteam der skal bestemme hvad jeg skal fremover! Der er indkaldt 4000 dokumenter, udtalelser og referencer. Alle taler heldigvis min sag, men det betyder ikke at jeg går fra mødet og er glad.

img_4372

.

Skriv gerne en kommentar til indlægget eller send mig en mail på determinmail@msn.com - Alle kommentarer læses og godkendes. De slettes hvis de ikke vedrører indlægget.

KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ulykkelig eller noget?!