Min største frygt blev virkelig

En af de der dage

Vi har dem alle. De dage hvor timerne snegler sig afsted, man får lavet lidt og meget lidt ..og ikke en skid. Halvhjertet oprydning, fordi man et eller andet sted virkelig gerne vil gøre noget. Efter 15 min. med en underlig trissen rundt, sætter man sig bare, tager et billede af det hjørne der ser bedst ud….så er huset nemlig ryddet og vildt hyggeligt! – agtigt.

img_4719

Selv Dr. Phil og Judge Rinder bliver for røvsygt. Selfies – selfies skal der til. Men det kræver desværre at man fiser i bad og duller sig lidt op. INTET filter kan fikse mit Freddy Krueger fjæs idag.  Jamen så går man da på SnapChat. Dér kan jeg se fuldstændig tåbelig ud og sågar slippe afsted med det. Det er selvfølgelig også bedre end de evindelige selfies fra NØJAGTIG samme vinkel hver gang. Alle med teksten: Nyder solen. Nyder stilheden. Nyder maden. Nyder livet. Kors i røven, hvor monotont!

img_4702

Hunden. Hunden for helvede!! Han nægter at gå ud i det kolde vejr! Men en Grand Danois er kendt for spøjse sovestillinger! Så gik der 10 min. med det..

img_4714

Inviterer manden på kro i aften. Schnitzel med det hele. Tirsdags-tilbud der er billigere end at lave det selv, og så kan vi tillade os at kalde det en date.

Har vi ikke alle, bare engang imellem, en af de der udefinerbare dage?! Det har indtil videre taget mig en time at skrive dette oplæg. Måske man bare skulle fise i bad, få taget det klassiske selfie, gå med hunden og køre på kro.

- Intet i dette eller andre af mine indlæg må deles uden sin helhed og uden aftale med forfatter. Private billeder må ikke deles uden aftale.

.

Skriv gerne en kommentar til indlægget eller send mig en mail på determinmail@msn.com - Alle kommentarer læses og godkendes. De slettes hvis de ikke vedrører indlægget.

KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min største frygt blev virkelig