Mor og barn

Vi kan lige holde til det

Sommeren er her!!!!

Eller, dvs den er fandeme godt på vej, og vi ELSKER det og nyder det i fulde drag. Om 1 uge sidder vi i Spanien og tømmer baljer med sangria og suger endnu mere sol til os, men det vejr vi har herhjemme pt – det er altså heller ikke at kimse af.

Vores terrasse ligger i højde så vinden lufter lidt, men den har så også sol hele dagen, så det kun ikke blive bedre. Det skulle lige være det faktum at vi har udsigt ud over de gamle huse i Mariager. Sindet har bare SÅ godt af D-vitaminer fra solen, og der er ingen tvivl om at denne årstid er min bedste. Det er det vist for de fleste. Efter en lang og kold vinter, er det her lige hvad sind og krop har brug for. – og vi har i den grad nydt det.

Igår kom vores ynglingsmenneske forbi, og der blev grillet og drukket både kold hvidvin og lækker rødvin, og vi indtog dejlig mad direkte fra den sydende grill – tilført ufattelige mængder hvidløg. Vi var fuldstændig ristet i munden af de mængder hvidløg. (Ovenbagte hvidløg, hjemmelavet hvidløgssmør og selvfølgelige hvidløgsflutes). Vi sad på den nederste terrasse hvor der er fuldstændig læ, i skæret af aftensolen og lyskæder, og fiksede verdenssituationen. Naboen kiggede ind til et glas rødvin, og vi pakkede os senere på aften ind i tæpper. Hold op hvor vi hyggede.

img_3947

Dagen idag har bestået af lige så meget hygge. – og så dog!! Vi skulle hjem til mine svigerforældre, med en overraskelse. Min svigerfar kæmper med helbredet men elsker at stå i køkkenet og lave mad. Men bentøjet er ikke hvad det har været. Vi har sammen med min svoger og svigerinde splejset om en speciellavet stol til ham. (De er sgu da dyre!!!!) 

Jeg har ikke haft en panikanfald siden sidste år, hvis ikke længere siden. 10 min før vi ankommer, kommer et panik/angstanfald galoperende – fuldstændig uden varsel. Hev efter vejret, følte at mit bryst sank ind og summen i fingrene. Prikker for øjnene. SÅ ubehageligt. I min svigerfamilie samles de i reglen mange mennesker på få kvadratmeter, og det er faktisk sjældent jeg kommer med fordi jeg ikke tackler det ret godt. Idag vidste jeg udemærket godt at der kun ville være os, men måske min hjerne “husker” at de plejer at være mange??!!!!  Jeg ved det ikke – men jeg slap billigt – små 20 min senere kun jeg trække vejret normalt igen og føle roen komme snigende. Dén havde jeg altså ikke se komme – et angstanfald.

Vi fik en lækker brunch og hyggede i solen. Så skyndte vi os hjem, og fortsatte hyggen. Igen på terrassen, masser af sol, sommermad og ja, selvfølgelig koldt hvidvin. Vi er SÅ klar til den ferie – og vi tyvstarter lidt..

img_3955

img_3957

FYI: Jordbær, hjertesalat, ristede pinjekerner og feta er GULD værd på sådan en lækker sommeraften 😉

- Intet i dette eller andre af mine indlæg må deles uden sin helhed og uden aftale med forfatter. Private billeder må ikke deles uden aftale.

.

Skriv gerne en kommentar til indlægget eller send mig en mail på determinmail@msn.com - Alle kommentarer læses og godkendes. De slettes hvis de ikke vedrører indlægget.

KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mor og barn