Anderledes

Kom nu…

Jeg er 100% styret af årstiden ifh til mit sind. De sidste uger er der kommet mere lys og det har sin effekt. Specielt nu hvor vejret også bliver mildere. (Jeg dropper folkekirken og smækker demonstrativt med døren hvis hvor Herre kaster mere sne over os)! Jeg vil ha’ sol, varme og ligge i min have med røven mod mekka og pille usynlige nips væk fra bedet. Med mit ocd har ukrudt ikke en jordisk changse.

JEG HAR BRUG FOR SOL & VARME!!!

Min have ligne noget en uopdaget mine fra krigstiden, har endevendt. “Boom” og lortet sprang spontant i luften! Haven har stået urørt i 2,5 år, og i og med vi kun har boet her 3 mdr, siger det sig selv at vi ikke har kunne gøre noget. Det kribler fuldstændig rastløst i mig for at komme igang. Forsøgte at futte smågrene af, men mine evner som spejder er på niveau med en 3 årig der lærer hjernefysik. Min søn har lovet at hjælpe med at fræse have igennem, men vejret skal jo lige arte sig.

c58c4900-04da-48f8-a995-212f35db3117

Jeg har brug for sol og varme – min overfyldte hjerne har brug for det. Vi tager på ferie i maj og det kan ikke gå hurtigt nok. Min krop og sind skriger på ferie hvor jeg som minimum er 10 m. fra pool og drinks – og suger 25 grader i mig.

Så kan jeg kaste mig over haven når vi kommer hjem ♥️

- Intet i dette eller andre af mine indlæg må deles uden sin helhed og uden aftale med forfatter. Private billeder må ikke deles uden aftale.

.

Skriv gerne en kommentar til indlægget eller send mig en mail på determinmail@msn.com - Alle kommentarer læses og godkendes. De slettes hvis de ikke vedrører indlægget.

KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Anderledes