Overskuds...agtig

Nej, jeg vil ikke…

Føler lidt at jeg gentager mig selv, men igen; NEJ, jeg vil ikke slette oplæg på min blog som andre føler sig stødt over. Det hører til sjælenhederne at jeg nævner navne, og da 99,9% af mine følgere er “fremmede”, er det fuldstændig ligegyldigt med navne, fordi ingen kender dem jeg omtaler. De fleste ved at jeg hedder Christina, bor i Nordjylland og er gift med Simon. – og at jeg er gakgak….

Jeg vil under ingen omstændigheder have at andre skal bestemme hvad jeg må skriver, eller ikke må skrive herinde. Det her er min – fat det – MIN blog. Det er min offentlige dagbog, og her jeg skriver om min hverdag med sygdom og alverdens ligegyldigheder og ting der er vigtige. INGEN er tvunget til at læse dem…

Det er meget få mennesker der til hverdag finder mit liv interessant i længden, og ofte er de bare inde og lure fra tid til anden – og det har jeg det helt fint med. Det er ikke en blog jeg skal tjene penge på, eller en blog der konsekvent skal være fremme i skoen. Jeg er super stolt over at så mange læser den, men hvor om alting er, så er bloggen til for min skyld.

Quotes About Our Self 17 Best Ideas About Self Acceptance On Pinterest | Self Acceptance  - Daily Quote

Jeg har, helt seriøst, haft kæmpe skænderier med venner og familie pga min blog – fordi de mener jeg udlevere nogen, eller ikke bryder sig om emnet jeg skriver om. Der er endda nogen der ikke vil tale med mig, fordi jeg ikke vil slette oplæg eller udelade ting. Jeg kunne sagtens gå ind og sige; Fint nok, jeg indretter mig under jeres regler, og skriver kun om det i kan leve med.

Men sådan fungere det altså bare ikke. Jeg kan SAGTENS forstå hvis nogen føler sig stødt – det er jeg helt med på, men tænkt hvis andre skulle indrette sig efter regler jeg gerne satte?!

Du må ikke køre på motorcykel, det er farligt, og det bestemmer jeg. Du må ikke være venner med min eks, fordi det bestemmer jeg. Du må ikke lyve om din fortid, fordi det bestemmer jeg. Du må ikke drikke vin som det passer dig, fordi det bestemmer jeg. Du må ikke være kæreste med nogen jeg ikke kan lide, fordi det bestemmer jeg. 

TRUST ME, jeg har skam forsøgt at komme med de udtalelser, og det er gjort HELT klart, at det ikke er noget jeg bestemmer!!!

Jeg kan have en mening om det, det står mig frit for – men det er ikke noget jeg bestemmer. Hvis jeg skulle bestemme om andre måtte gøre ovenstående, ville alle være pakket ind i vat, og leve ensomt uden glæder. Det er IKKE noget jeg bestemmer. Andre bestemmer heller ikke hvad jeg gør og vil, men de er i deres fulde ret til at have en mening om det.

Min hjerne er indrettet sådan at jeg simpelthen ikke kan rumme ting og tanker, og bare gå med dem for mig selv. DET SKAL UD!! Det er en form for selv-terapi. Jeg kunne evt lade være med at offentliggøre det i en blog, men det er det. jeg har brug for, men har ingen behov for at hele det ganske Danske land skal følge med – og det gør de altså heller ikke!!!

Lad mig skære det ud i pap. I år 2016 havde vi befolket landet med 5,731 mill. mennesker – og det er sikkert steget siden – (Google er min ven). Jeg har i gennemsnit 800 visninger/besøgende om ugen – det svinger lidt, og flere er sikkert genganger, så jeg er en ubetydelig lille snot-blogger der bare gerne vil have lov til at skrive i fred og ro.

Det emne er der gået lidt ekko i, så fra min side er det hermed uddebateret. Jeg skriver det jeg har lyst til!!!!!

- Intet i dette eller andre af mine indlæg må deles uden sin helhed og uden aftale med forfatter. Private billeder må ikke deles uden aftale.

.

Skriv gerne en kommentar til indlægget eller send mig en mail på determinmail@msn.com - Alle kommentarer læses og godkendes. De slettes hvis de ikke vedrører indlægget.

KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Overskuds...agtig