Til døden Jer skiller..

Stenalder-tankegang

Vi kvinder kan godt lide komplimenter. Det kan alle kvinder. Det kan alle…

Hvis der fløjtes efter os på gaden kan vi rynke på næsen, men vi elsker det faktisk. Et kompliment der bliver serveret på den rigtige måde booster selvværdet lidt. Men komplimenter, er ikke de fleste mænds stærke side. Det er som om at de vandrer på et knivsæg og bedst som man tror at man får et kompliment, så begraves jeg i vulgære beskeder der får mig til at kaste lidt op i munden. Så stop dog jer selv for fanden…. Det er ikke bare fra komplet fremmede, det er sgu også fra personer jeg kender – og efter jeg er blevet single, er det kammet lidt over i det jeg ikke syntes er sjovt mere! Jo jo, jeg kunne tage det som et kompliment – men igen, det kan de fleste mænd åbenbart ikke finde ud af på nettet.. eller andre steder for den sags skyld!

c4168942-9baf-4921-aba1-5bf31c54b1f2

Jeg er sgu ikke et sippet menneske, og så dog – fordi nogle af de beskeder jeg har fået er fandeme grænseoverskridende. Det sidste “nye” kom idag da jeg får en besked på messenger fra en person jeg ikke har set eller talt med i 8-9 år. Jeg er ikke venner med personen på facebook eller andre steder. Alt ved dialogen var bare sært.. Første sætning lyder; “Skal vi ses”? Ingen “Hej..længe siden” eller noget som helst andet – bare “Skal vi ses?”. Jeg undrer mig og spørger ind til hvad vedkommende havde forestillet sig, og inden jeg får set mig om bliver der spurgt om jeg vil noget frækt?! “NEJ, det vil jeg sgu ikke” – og jeg griner faktisk lidt af vedkommende med smileys, og på et splitsekund forlader personen samtalen. Jamen hvad fanden er det for noget?? Hvad får personen til at tro at denne kan antaste mig på den måde, og tro at jeg er frisk på den slags??

Komplet fremmede opsøger mig og “liker” mine billeder på Instagram… syntes da at det fedt hvis folk kan lide mine billeder – men hvorfor er der nogen der ikke kan finde grænsen???

c0d60da9-5b6a-4829-8c80-e48477480061

13e25480-db74-44c4-86a1-527cc09728c4

Jeg tager det altså ikke som et kompliment – jeg syntes faktisk at det er klamt!! – og en anelse uhyggeligt. Er det fordi folk tror at man er “nem”, eller prøver de bare lykken? Vedkommende der skrev til mig er åbenlyst fra udlandet, Hans egen profil er privat, så jeg kunne ikke gå ind og se hvad han var for en snegl – det gør det bare endnu mere creepy.

Så er der de personer man kender – men det gør det altså ikke bedre!! Come on!! For helvede. Tænker de ikke at vi nok mødes i køen i Netto en dag?

4648a1db-6700-40c8-bb7b-3741e893d3cb

Jeg har skam bare grint af det, og rystet lidt på hovedet, men et eller andet sted så bliver jeg også skide sur. Hvad får folk/mænd til at tro at det er okay at kontakte mig, eller kvinder generelt på den måde?? Hvad fanden er det der blivet troet om mig som kvinde??

Hvad fanden bilder folk sig ind???

- Intet i dette eller andre af mine indlæg må deles uden sin helhed og uden aftale med forfatter. Private billeder må ikke deles uden aftale.

.

Skriv gerne en kommentar til indlægget eller send mig en mail på determinmail@msn.com - Alle kommentarer læses og godkendes. De slettes hvis de ikke vedrører indlægget.

KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Til døden Jer skiller..