Fuldemandsnak og wauw-effekt

Sarkasme, humor, ironi og til grin

I vores familie har den ene mere plat humor end den anden. – og vi griner højlydt af vores egne jokes, og vil i den forbindelse sådan set skide på om andre syntes at vi på ingen måde er sjove. Vi kan fortælle en vittighed og den ene halvdel af familien lasker fuldstændig sammen af grin, den anden halvdel himler med øjnene, og kan på ingen tænkelig måde se humoren i den.

Feks: (Denne vittighed er kendt for splitte familien af i krampelignende latter, og rysten på hovedet af hvor plat det er.

En isbjørn kommer ind på en bar. Sætter sig ved baren og beder om en drink. Bartenderen spørger hvad isbjørnen gerne vil have, og denne lader bartenderen bestemme. Bartenderen siger at de har en drink der hedder der samme som hans gæst, og isbjørnen siger; Har i en drink der hedder Allan?

Flere i min familie græder af grin over den joke, og nogle af os kan simpelthen ikke se det sjove i den, eller fatter den. Vi griner mest med fordi de andre tuder af grin.

Men vi elsker humor i vores familie. Meget lidt er helligt. Jeg elsker sarkasme, grine højlydt og pegende af andres dumheder, elsker sarkastiske citater og at tage pis på andre. Come on; det er sgu da sjovt- Min søster og jeg griner lige højt – forestil jer hende og jeg på en bar i en ordentlig brandert, der skriger af grin fordi vi ikke kunne ramme hinanden i en high five.

Selvironi er det fedeste. “Ja, jeg er på piller og er dokumenteret gak gak, hvad er din undskyldning?

VÆR NU FOR HELVEDE LIDT SJOV, HIV KOSTEN UD AF RØVEN OG BARE VÆR´  PLAT!

img_0508

img_0518

img_0345

img_0520

img_0511

img_0519

- Intet i dette eller andre af mine indlæg må deles uden sin helhed og uden aftale med forfatter. Private billeder må ikke deles uden aftale.

.

Skriv gerne en kommentar til indlægget eller send mig en mail på determinmail@msn.com - Alle kommentarer læses og godkendes. De slettes hvis de ikke vedrører indlægget.

KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fuldemandsnak og wauw-effekt