På grænsen til desperation

Fly so high

Jeg er blevet fyldt med så meget lorte-medicin gennem tiderne og bivirkningerne er både utallige og ulidelige. Har nærmest følt mig mere syg af dem end jeg reelt er.

Jeg prøvede at ryge hash da jeg var 16 år gammel. Kastede op i så store mængder, at jeg troede min sidste time var kommet. Min far opdagede at jeg havde røget, men slap for konsekvens – straffen var rigelig i at ligge med hovedet i kummen. Da jeg var midt i 20’erne skulle det prøves igen..det kunne jo være at den første gang bare var, “uheldig”! Det var det ikke!!!!

img_5020

Har hørt om mange der bruger cannabis mod sygdomme og smertelindring. Havde ikke skænket det en tanke at det kunne bruges mod søvnløshed. Hva’ ved jeg? Jeg brækker mig af skidtet.

Har holdt mig langt fra det af den grund. Indtil jeg for nogle dage siden, fik 4-5 hiv af en joint. Forventede faktisk igen at blive hundesyg!

Living on the edge

img_5021

Dejlig summen, skumgummi agtig følelse i kroppen. Ingen opkast, bare et fjollet grin og ren hygge. Det vilde er at, den desperate og altødelæggende uro i hovedet, og kroppens spændinger forsvandt. Fuldstændig. Jeg havde pludselig 100% ro i hovede og krop! 

Nu er det jo altså ikke sådan at jeg skal til at ryge joints på daglig basis. Så har forhørt mig lidt om olien. Altså cannabis-olie. Det kunne være det FEDESTE hvis jeg istedet for piller der ødelægger lever og nyrer, kunne tage den olie. Om ikke andet så til at sove på.

Venter spændt på om det kan lade sig, gi’ sig….

- Intet i dette eller andre af mine indlæg må deles uden sin helhed og uden aftale med forfatter. Private billeder må ikke deles uden aftale.

1 kommentar

  • Jeanette Støvring

    Hejsa C!

    Tak for alt dit skriv, du er sgu hårdt ramt. Jeg er selv kronisk syg med efterhånden en del fysiske “diagnoser”. Og kan sætte mig ind i så vildt mange, af de ting/problemer du skriver om! Blandt andet det med ikke at kunne skide selv….. ;-D

    Det tætteste jeg kommer på det psykiske felt, er svær depression til tider.
    Hvis du stadig vil vide om cannabis olie contra psykisk/fysisk sygdom, samt contra lægeordineret medicin, så må du hjertens gerne skrive/kontakte mig. Jeg har en okay viden omkring det og markedet. Bruger selv olien på 3 år, og har efter en hel del spildte penge på skod olier fra rundt omkring i landet, endelig fundet stedet med det aller aller bedste af slagsen.

    Søvn er en by i Rusland her også, men olien hjælper mig, med at dæmpe alle de trælse tanker og på den konstante uro jeg har i hele kroppen.

    Ellers bare et kram til dig og hurraaa for din ærlighed. <3

    Siden  ·  Svar på kommentar

KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

På grænsen til desperation