Frygtelig dag med åbenbaringer

Det er lidt vildt

Valdoxan. Sertralin. Oxapax. Phenegan m.fl.  Medicin i alle former og farver. Har ikke tal på den mængde og forskellig medicin jeg har fået de sidste 5-6 år. Alt sammen noget der skulle hjælpe min hjerne, men ødelagde mine organer.

Vi skal lige holde lidt øje med din lever”

Den sætning hørte jeg MANGE gange! Hver månede var jeg inde og få taget blodprøver så de kunne holde øje med mine værdier, og for at holde øje med min lever, og nyrer. Idag slås jeg med min skjoldbruskkirtel og dermed mit stofskifte, og jeg er tilbøjelig til at tro at den hårde medicin har en del af skylden. Har i +/- 4 mdr rendt til undersøgelser og de ved stadig ikke hvad der sker med min skjoldbruskkirtel.

Uden medicin skal jeg konstant være meget mere opmærksom på min tilstand. 24-7… Passe på givne situationer, hele tiden mærke efter og være lidt på vagt. Være klar til at “bide tingene i røven” uden nogle former for medicin!

Idag får jeg 3 piller hver aften. De smager fælt og stinker af sure tæer men giver mig en bedre søvn, nu hvor min krop og hjerne skal vænnes fra at sove på bedøvende medicin. Det har taget lidt tid og har kostet lange vågne nætter – og det er det hele værd! Jeg bliver hverken groggy eller bedøvet. Jeg bliver bare træt og sover imponerende tungt. Naturmedicin har været den rigtige løsning for mig. Hellere det end gift i krop og sjæl…

568910a8-356e-442d-b684-0bbaa55bbe66

- Intet i dette eller andre af mine indlæg må deles uden sin helhed og uden aftale med forfatter. Private billeder må ikke deles uden aftale.

.

Skriv gerne en kommentar til indlægget eller send mig en mail på determinmail@msn.com - Alle kommentarer læses og godkendes. De slettes hvis de ikke vedrører indlægget.

KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Frygtelig dag med åbenbaringer