“Du er pisse syg”

Picture Perfect

Hvis jeg vandt i LOTTO ville jeg inden for 5 min. bestille tid hos en plastikkirurg. Et nip & tuck gone wild. “PUF” væk var rynkerne, dellerne og min begyndende kalkunhals.. Bagefter ville jeg gå shop-amok og købe alle de perfekte møbler, tage på den perfekte rejse… i det perfekte tøj.

Jeg bruger – som alle andre iøvrigt – filtre, rettelser og alt andet fejl for at få mine billede til at se mere perrrfekte ud. Dem der siger at de ikke bruger det, eller aldrig har brugt det, er fulde af løgn. Man vil gerne vise at man er “picture perfect”.. man vil gerne vise at man skinner som kattelort i måneskin.

Men det bliver glemt at det faktisk er en våd lort.

Billeder af ens mad… fra den helt rigtige vinkel. Billeder af hjemmet, fra den helt rigtige vinkel – så man ikke ser at det i virkeligheden ligner et bombet lokum.

Man ligger billeder op, og ævler om; “Look at my perfect life”.. Mit smukke liv, smukke hus og smukke omgivelser. Men 99,99% af tiden er der ikke skid der er perfekt. INGEN lever det perfekte liv.

Jeg sidder ned og skider som alle andre, men man vil jo helst ikke vise at skovskider-stillingen er fuldstændig magen til andres…Så hér kommer den skinbarlige sandhed, for mit liv  er under INGEN omstændigheder picture perfect.

Jeg har faktisk ikke styr på en skid i mit liv – slet ikke de sidste 6 måneder.

Hvis Simon døde imorgen, ville jeg HELT SERIØST ikke Ane hvor jeg skulle betale vores regninger!! Jeg hader at barbere ben, og de kan blive så lange, at jeg kan lave franske fletninger med dem. Jeg kan finde på at samle en lort op efter min hund, og dumpe posen et sted fordi jeg ikke kan finde en skraldespand – og fuck jer der påstår at i aldrig har gjort det. Jeg har minimalistisk kontakt – zero – kontakt til 99% af min familie. Efter eget valg og efter deres valg. Vi kan ikke enes, og kan egentlig heller ikke lide hinanden.

Dét fortæller man ikke offentligt fordi det ikke gør billedet perfekt! INGEN er perfekt. Alle lyver bare om det…

- Intet i dette eller andre af mine indlæg må deles uden sin helhed og uden aftale med forfatter. Private billeder må ikke deles uden aftale.

.

Skriv gerne en kommentar til indlægget eller send mig en mail på determinmail@msn.com - Alle kommentarer læses og godkendes. De slettes hvis de ikke vedrører indlægget.

KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

“Du er pisse syg”