Nu er det nu...

Aktindsigt

Jeg har de sidste 5-6 år kæmpet MEGET med min hukommelse. – og det bliver værre og værre. Helt galt går det hvis jeg er stresset/presset.

Det er vigtige ting der forsvinder fra min hukommelse! Ting omkring mine børn, mit barnebarn, mit ægteskab. Så sent som idag møder jeg én, jeg har haft et skoleforløb med – og selvom han forsøger at booste min hukommelse, har jeg INGEN anelse om hvem han er, og det er ikke første gang jeg står i den situation. Det fylder mere og mere…

Hele mit forløb ved psykiatrien har ikke gjort det bedre. Tværtimod.

For nogle uger siden bad jeg om aktindsigt i hele mit forløb! Ikke fordi jeg leder efter noget – eller, jo det gør jeg; Jeg leder efter noget det måske kan forklare hvad der er sket med min hukommelse, eller noget der evt kan tricke selvsamme.

Jeg fik det tilsendt idag… Mere end 300 sider fyldt med udtalelser fra læger, psykologer, psykiatere og sagsbehandlere. Har kun lige smugkigget, fordi jeg vil have den rigtige ro til at læse det igennem, men ud fra det jeg allerede har læst, er det ret tydeligt at jeg har “glemt” hvor syg jeg var!

Så på et eller andet plan føler jeg mig velsignet, fordi jeg ikke huske det..

Er SÅ spændt på hvad der står, når jeg giver mig roen til at læse det. Måske jeg kan finde noget, viden og vigtigst af alt; Få boostet min hukommelse

- Intet i dette eller andre af mine indlæg må deles uden sin helhed og uden aftale med forfatter. Private billeder må ikke deles uden aftale.

.

Skriv gerne en kommentar til indlægget eller send mig en mail på determinmail@msn.com - Alle kommentarer læses og godkendes. De slettes hvis de ikke vedrører indlægget.

KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nu er det nu...