Familiær

Vild med mad – på den “fede” måde

Det er sårn lidt kliche… men efter jeg er begyndt til crossfit, har jeg fuldstændig ændret mit syn på træning, sundhed…og mad!! “Almindelig” træning var sjovt i perioder, men jeg kørte hurtigt surt i det og sprang fra. Det fangede mig simpelthen ikke… Det har crossfit gjort og ikke om jeg fatter hvorfor jeg ikke har gjort det noget før. (Folkens, I SKAL PRØVE DET – book en prøvetime for pokker).

Det har påvirket – selvfølgelig – min vægt, men også min søvn, mit humør og sågar mindsket behovet for medicin. Jeg er blevet bidt af det, og i forløbet har jeg også været nødt til at kigge på min kost. Jeg ville ikke blive fanatisk og dermed køre surt i det. Kender én der er single, ingen hjemmeboende børn, lever kun gennem hendes job, og træner kun fordi det ser godt ud hvis man går langsomt og underligt smilende på en løbebånd, på instagram. Dét gad jeg ikke – hvis det skulle være, så skulle det være seriøst.

Jeg vil have muligheden for en stor fed bøf med hele svineriet – uden at have dårlig samvittighed. – og det gik op for mig at det slet ikke er svært, og endnu bedre så er det jo VILDT hvad det gør for mit sind at ændre til en noget sundere livsstil. Jeg vil nødigt prædike og blive “højrøvet højhellig“, og jeg er kommet igang på en tidspunkt hvor jeg havde overskuddet, og kan opnå den rette belønning i det. Man skal have overskuddet mentalt for at gå igang og det er ikke alle der kan det. – og det skal respekteres!!! Men det er dét værd at forsøge at ændre sin kost og motionere… det har ændret alt for mig.

(Min mand mener at jeg på sommerens tur sydpå vil stå som skåret i granit) 😂

Tjek mine madbilleder nedenfor…

- Intet i dette eller andre af mine indlæg må deles uden sin helhed og uden aftale med forfatter. Private billeder må ikke deles uden aftale.

.

Skriv gerne en kommentar til indlægget eller send mig en mail på determinmail@msn.com - Alle kommentarer læses og godkendes. De slettes hvis de ikke vedrører indlægget.

KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Familiær