Woozaaaa

Åbenbaring

Der skal normalt rimelig meget til at imponere mig. Jeg kan sagtens blive glad for de små ting i hverdagen, men jeg er mere lidt ala “lad os nu se“-typen. Eller “det vil/tør jeg ikke“-typen. “Det er jeg for gammel til” – “Jeg orker ikke“… Listen er lang…..

Jeg har trænet de sidste måneder i et almindeligt træningscenter, og har været glad for det – men følte mig meget overladt til mig selv – jeg manglede reelt set at nogen holdte mig igang, og heppede lidt på mig. En veninde ville også gerne igang, men hun var ikke så meget til det center hvor jeg var, og hun foreslog Crossfit. Min første tanke var: ALDRIG I LIVET!!!!

Hvor om alting er; Så fik jeg fedtet min røv afsted til Crossfit. Desværre var min veninde forhindret i at starte op på nuværende tidspunkt. Èn kæmpe stor hal, 20 mennesker jeg ikke kendte, jeg var troppet op alene og jeg var sikker på at jeg lignede et dådyr i spotlys. SHIT det var grænseoverskridende. Blev præsenteret kort for de andre, og fordi alle var sammen 2 og 2, blev jeg sat sammen med Rasmus. Jeg var stiv af skræk…. også selvom Rasmus var vildt cool og hjælpsom.

  • Jeg har sjippet for første gang siden folkeskolen.
  • Armbøjninger.
  • Armtræk fra ringe.
  • Kastet tunge bolde op af en væg og gribe dem igen, i knæ.
  • mavebøjninger fra helvede
  • romaskine
  • englehop..

…listen af udfordringer virkede uendelig lang. Jeg fik de vildeste prygl, men hele tiden var min “makker” hos mig og heppede. Bagefter gik ALLE rundt og “high five´ede” hinanden og gav hinanden et skulderklap – “Godt gået og fedt kæmpet”.

Jeg har ikke kunne gå normalt i 3 dage… jeg har SÅ ondt!!! Men jeg kan slet ikke vente med at komme afsted igen, har sågar fået lokket min mand med – DET ER DET VILDESTE!!

Du bliver ikke set på, det sted, du bliver bare lukket ind og er øjeblikkelig én på holdet. Uanset hvordan man har det psykisk, er det sted så vildt. Aggressioner kommer ud, sorger kommer ud, glæde kommer ud – jeg har fundet det sted hvor jeg “bare” er en del af holdet, og samtidig kan bliver sundere og mere fit. Det gør SÅ ONDT, men det har jeg brug for… træning for kroppen bliver aldrig mere det samme for det træner også mit sind!! – og er iøvrigt PISSE stolt over at jeg tog afsted alene…

……..og selvfølgelig hedder midt hold: Fight Gone Bad 😉

 

 

 

- Intet i dette eller andre af mine indlæg må deles uden sin helhed og uden aftale med forfatter. Private billeder må ikke deles uden aftale.

.

Skriv gerne en kommentar til indlægget eller send mig en mail på determinmail@msn.com - Alle kommentarer læses og godkendes. De slettes hvis de ikke vedrører indlægget.

KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Woozaaaa