Skal jeg stoppe?

Jeg nyder det så længe det varer

Hvis der skulle følge en regelbog aka bibel med til at være Bioplar, så er der én regel der gælder altid og hele tiden; Nyd de gode tider så meget du kan – for de varer ikke ved!! 

– og pt nyder jeg det i fulde drag. Jeg er lige kommet hjem fra en sushidate med en veninde. Vi skovlene sushi indenbords, drak en kold øl, fiksede verdenssituationen – og jeg tror faktisk at hun fik mig overtalt til at begynde ved CrossFit???!

Jeg er udtrappet af min sovemedicin og sover nu udelukkende på melatonin – og jeg sover SÅ godt. Har sågar præsteret at tage en eftermiddagslur i weekenden!! Har jeg ikke kunne gøre i flere år. Jeg får sågar tegnet!!

Det ovenstående er én ting, men intet i min hverdag er præget af noget der minder om en mani. Jeg har det godt… men leder lidt efter den udefinerbare følelse i hverdagen. Der er ikke en følelse af vild glæde eller overskud, eller en følelse af at være “øv” – jeg eksisterer bare om man vil, og er ikke præget af min sygdom. Det er vildt fedt, og vildt underligt.

Jeg nyder det, og hviler i at jeg har det godt – fordi jeg godt ved at det er på lånt tid. Jeg bruger ikke en masse energi på at gå og vente på at jeg for det skidt, men jeg er i den grad opmærksom på det det.

Im just happy <3

- Intet i dette eller andre af mine indlæg må deles uden sin helhed og uden aftale med forfatter. Private billeder må ikke deles uden aftale.

.

Skriv gerne en kommentar til indlægget eller send mig en mail på determinmail@msn.com - Alle kommentarer læses og godkendes. De slettes hvis de ikke vedrører indlægget.

KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Skal jeg stoppe?