GODT NYTÅR ♥️

Ikke elskelig

Alle former for relationer; venner og familie, skal stå meget imod når psyken er en sten i stramme sko.

Man KAN være svær at holde af i længden og det påvirker i dén grad ens selvtillid når man mærker at vennerne hænger i bremsen. At de trækker sig og kommunikere intet ud.

Personligt måtte jeg simpelthen “forlade” nogle venskaber, jeg havde investeret mere end 20 år i. Jeg følte mig overflødig, uvigtig og på ingen måde værdsat. Jeg gik rundt med følelsen af at jeg ikke var “fin” og god nok. Så jeg blæste rundt og søgte bekræftigelse hos vedkommende – følte jeg ihvertfald. Det var udmattende og en konsekvent følelse af at være ked af det. Familie og andre venner forstod ikke hvad jeg så i “Frk. Overfladisk” og jeg kunne ikke rigtig forklare mig.

Jeg gik til frøkenen selv……

Jeg fik at vide at det var noget der “skete” i mit hovede og der blev nærmest grinet af mig.

Fedt; fordi hån var det man havde brug for.

Ja, det var noget der skete i mit hovede!! Det er jo netop dét der var det store issue – men mine følelser og frygt blev kun bekræftet af at der kun var hån og grin tilovers for det.

At være venner med en person der oftets “har nok i sig selv” er pisse svært, når man har en krøllet psyke – troede jeg!! Efter jeg brød med “Frk. Jeg vil skide på andres følelser og behov og skider på at de vil gøre alt for mig” …. 🙄 opdagede jeg, at jeg kun havde haft den adfærd pga hende.

Mit forhold til andre var jo ikke sådan og har aldrig været sådan. Så kan jeg altså have nok så mange krøller på hjernen.

HATTEN AF for de mennesker der kan sætte sig ud over krøllede hjerner, og bare ser den person der er inde bagved. Jeg har fået øjnene op for dem og deres smukke egenskaber i mit liv. Jeg føler mig elsket, værdsat og holdt af..

 

- Intet i dette eller andre af mine indlæg må deles uden sin helhed og uden aftale med forfatter. Private billeder må ikke deles uden aftale.

.

Skriv gerne en kommentar til indlægget eller send mig en mail på determinmail@msn.com - Alle kommentarer læses og godkendes. De slettes hvis de ikke vedrører indlægget.

KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

GODT NYTÅR ♥️