Galla 2018

IP adresser og politi

Tænk at være så stor en kujon at sende anonyme beskeder af den grimme slags?? – og blive ved og ved…

Jeg er 100% åben for dialog om de ting jeg skriver om på min blog – men vil man ikke tilkendegive hvem man er, og bare blive ubehagelig, så står jeg af.

Beskederne og mail var så ubehagelige at jeg kontaktede en eks jeg havde for ca. 15 år siden, der heldigvis klukkede af grin over visse anklager. Jeg har kontaktet flere der sidder inde med viden og jeg hviler i deres opbakning.

Jeg bad den anonyme afsender tilkendegive sig, men vedkommende “turde” åbenbart ikke.

Jeg har meldt det til politiet. Jeg fik idag en bekræftigelse på at de har modtaget anmeldelsen. Hvad der sker mere ved jeg ikke endnu – men jeg nægter at føle mig utryg fordi folk derude er så “cray-cray”…!

Har min mistanke om hvem afsender er, men lader politiet om at finde ejer af IP adresse og afsender. Har ingen interesse i større sag, men jeg vil som sagt hverken anklages på den måde eller føle mig utryg. Om politiet så bare beder vedkommende om at holde sig væk, er jeg tilfreds.

- Intet i dette eller andre af mine indlæg må deles uden sin helhed og uden aftale med forfatter. Private billeder må ikke deles uden aftale.

.

Skriv gerne en kommentar til indlægget eller send mig en mail på determinmail@msn.com - Alle kommentarer læses og godkendes. De slettes hvis de ikke vedrører indlægget.

KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Galla 2018