Tænk hvis man kunne...

Hvorfor er det så slemt?

Jeg sidder med min telefon hver morgen og læser de forskellige nyheder på forskellige apps og medier. Jeg har en fast rutine; Først går jeg nedenunder og laver min kaffe, så op under dynen igen, tænder for  TV så nyhederne kører i baggrunden og så læses først Ekstra Bladet, så BT og så videre til sladderbladene. Ekstra Bladet og BT er pt opslugt af Peter Madsen, Nordkorea vs Trump og vores lortevejr der simpelthen bare ikke bliver bedre lige foreløbig.

Så kommer jeg til Se & Hør, og i reglen læser jeg det hele uden og tage det for seriøst. Se & Hør står mest for  det “løse” sladder om Stripperkongens piger, Amalie, Linse Kessler og Melodi Grand Prix. Men så kom der den nedenstående artikel…

(Billeder lånt fra Se&Hør´s hjemmeside)

e8a056cc-c67b-49f2-adf9-12ad12e702d1

…og jeg bliver hver gang, jeg læser om ECT, pisse sur.. Hvorfor er det overhovedet “Big News” i et sladderblad?? Havde han “bare” haft en depression var der intet skrevet om det, men fordi han fik ECT, så blev det spændende og noget der kunne lokke forargede læsere til.

uuuuh… han må ha´været seriøst fucked up, siden han ender på den lukkede og får stød i hjernen. 

Den form for behandling redder liv.

Jeg har selv modtaget mere end 60 behandlinger, hvilket iøvrigt ikke er meget i forhold til andre der er langt over 100 behandlinger. Men fordi det er en behandling der kan virke skræmmende at se på, og høre om, så bliver det et tabu-belagt emne der kun bringes frem hvis en kendis får det. ECT virker, men desværre er det ikke muligt at forklare HVORFOR det virker. Det gør det bare!! Det er som om hjernen nulstilles og glemmer at den har det helvede til. Det er en behandling der skåner kroppen for al den gift medicinen kan fylde organerne med.

– og den er 10 gange så effektiv end end medicin.

Ja, man får stødt hjernen.. men den strøm ville end ikke kunne få en elpære til fesent at glimte. Man sover, man får muskelafslappende middel så man ikke ligger og spjætter. Man sover et par timer – thats it. Desværre påvirkes hukommelse, men hellere det, end lever- og nyreskader fra medicinen.

Jeg ville uden at blinke takke ja til ECT frem for medicin – så til alle der har en depression eller lign. og du bliver tilbudt ECT – sig for guds skyld JA!!

- Intet i dette eller andre af mine indlæg må deles uden sin helhed og uden aftale med forfatter. Private billeder må ikke deles uden aftale.

.

Skriv gerne en kommentar til indlægget eller send mig en mail på determinmail@msn.com - Alle kommentarer læses og godkendes. De slettes hvis de ikke vedrører indlægget.

KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tænk hvis man kunne...