I hope, I hope, I hope.....

Sladrekællinger

Når man er 45 år gammel, så er man stødt ind i en del mennesker. Tænker ikke at der støder mange flere mennesker i min “klan” ❤️ Passer mig udemærket. Men der er mange mennesker man har haft inde på livet..

Nogle er man vokset op med, og man har gået i skole med dem, vores forældre var venner. Vi gik sgu da til spejder sammen. Vi byggede huler sammen. – Uuh de historier der er forblevet usagt sidenhen.

Der er mennesker man har boet ved siden af. Søde naboer. Man kommer hinanden lidt ved når man er nabo. Kiggede efter ungerne, hunden og katten. Snakkede over hækken. – Uuh de historier der er forblevet usagt sidenhen.

Der har været hundredevis at fester og byture. Man har danset åndssvagt rundt til DJ Alligator og drukket flaskeøl og/eller Tequila sunrise med sugerør, og en lille træpind med sølvdimser i – enten på Bakkekroen eller Stenkælderen. Irish coffee var for gamle mennesker og vi lod os nøje med at gumle på sukkerskeen og selvfølgelig var parisertoast et hit på “the walk of shame” hjemad. At tage på Bræddepotten dengang var lidt “Living on the edge” og “Tage Sidevind” var byens maskot. Ej at forglemme Niels der altid gik forrest med AMBU orkesteret eller når der var fodbold. Der var mange der endte med en on/off kæreste som man måske selv havde hygget lidt med tidligere..eller naboen havde…eller ens søster/kusine havde. – Uuh de historier der er forblevet usagt sidenhen.

Der er mennesker hvis børn er vokset op med ens egne unger, ungerne har gået i samme klasse i skolen. Sågar haft playdates. De har haft skolefester og spejderture sammen. De har skændtes, leget, drillet hinanden og grint af teletuppies. Når de var hjemme hos én fik man ting at vide. “Min mor/far har……” – Uuh de historier der er forblevet usagt sidenhen.

 

Vi bliver ældre. Gift, skilt og gift igen. – nogle gange skilt igen. Vi ses måske kun når man 2 gange om året bevæger sig ud efter midnat..og fester som teenagers. Det kan faktisk blive decideret pinligt og hysterisk morsomt. Årstal bliver udvisket og man opfører sig som dengang i start 90’erne og danser med en gammel nabos søn på 19 – på bordet. Man falder hinanden om halsen med det klassiske: “Heeeeeej” kun afbrudt af en lille øl-bøvs, fuldemandsvrøvl, og man græder måske lidt over gensynsglæden mens snottet ucharmerende hviler på overlæben. Pyt, det ryger ned med næste shot. Man mindes sammen. Åh de minder. Skide hyggeligt! – Uuh de historier der er forblevet usagt sidenhen.

 

Men… selvfølgelig er der et men!

 

Kære dig! Er du den du var dengang? Ville DU bryde dig om at høre for de dumme ting du gjorde dengang?

▪️ Gad du blive mindet om dengang du tissede i bukserne i en brandert og sov henover baren med din ene røvballe der glider mere ned over stolen, end den anden?

▪️ Gad du blive mindet om dit knap så flaterende “kælenavn” – de var fandeme ellers kreative og temmeligt ucharmerende.

Feks; Kammen! Tage Sidevind! Gede Holger! Pik Inga! Mosegrisen! Rengøringskonen! Feltmadras!

Fandeme opfindsomt!

(Jeg blev personligt ofte kaldt Ludwig Luder, fordi min far kortvarigt ejede et værtshus der hed Ludwig – Jeg var hans datter, og var åbenbart dermed en luder. Altså jeg var 16 år og havde aldrig set skyggen af en tissemand på trods af historier om at jeg lå i med alt der havde en puls. Min første gang var faktisk med ham der blev far til min datter).

▪️ Gad du blive mindet om at i skoletiden var dine tænder rådne eller at man vidste at dine forældre havde partnerbytte når øllebajerne fik frit fald lige ned i løgnhalsen?

▪️Gad du blive mindet om den fucknut du havde som kæreste også knaldede din veninde + det løse?

▪️ Gad du blive mindet om at du evt blev mor som 15 årig og ikke havde styr på en skid? At kommunen holdte skrapt øje med dig?

▪️Ville du bryde dig om at få alt det at vide som sidenhen er forblevet usagt??

Det tænker jeg ikke! Så når du sladrer om andre – så husk hvad de evt ved om dig og din fortid!

img_0081

Jeg har selv været udsat for rygter og igen.. opfindsomheden fejlede intet! Ren underholdning.

Jeg rejste til Island som au pair da jeg var 17 år gammel. Thats it! Rygtede gik dog på at jeg var blevet gravid, ville bortadoptere barnet deroppe og prostituere mig til betaling af billetten hjem 😂

Mine brystimplantater skulle være betalt af kommunen 😂

Jeg skulle ha’ efterladt mine børn ved familie i 5 uger og være forsvundet for at feste 😂

Jeg har været on/off lesbisk med veninde 😂

 

 

 

 

 

 

- Intet i dette eller andre af mine indlæg må deles uden sin helhed og uden aftale med forfatter. Private billeder må ikke deles uden aftale.

.

Skriv gerne en kommentar til indlægget eller send mig en mail på determinmail@msn.com - Alle kommentarer læses og godkendes. De slettes hvis de ikke vedrører indlægget.

KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I hope, I hope, I hope.....