Fart på med 0 kmt

Stive Lis Vol. 2

Here we go again!

Man bliver åbenbart aldrig for gammel til at tage en pubcrawl, køre ræs med indkøbsvogn i gågaden, tage den med på et værtshus, drikke alt for mange gin & tonic, “brandbiler” og banke søm i så heftig en brandert at sømmene på intet tidspunkt blev ramt.

Dagen efter føler mig sig så til gengæld voldsomt gammel.

Det der – igen igen – bare skulle ha´ været en drink og lidt mad på grillen , udviklede sig til en fest, end ikke ny-udsprungne studenter ville kunne hamle op med. Man kunne sagtens gå ind og sige at i en alder af 45, så burde man ikke feste på den måde. Hvorfor ikke? – det bildte vi ihvertfald os selv ind. Ved ikke om det også var emnet da vi konsekvent gik rundt og sagde; “tweet” til hinanden….

Til jer der blevet over 40; Fuck it, tag ud og drik jer teenager-stive mindst én gang om året. Det er det hele værd…bare den ene gang.

img_0448

img_0449

img_0450

img_0463

img_0461

img_0462

- Intet i dette eller andre af mine indlæg må deles uden sin helhed og uden aftale med forfatter. Private billeder må ikke deles uden aftale.

.

Skriv gerne en kommentar til indlægget eller send mig en mail på determinmail@msn.com - Alle kommentarer læses og godkendes. De slettes hvis de ikke vedrører indlægget.

KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fart på med 0 kmt