Home sweet Home

Når jeg mindst venter det

Det er ikke én jeg gider være venner med. Det er ikke én jeg vil ha´ i mit liv. Det er ikke én jeg har brug for. Det er ikke én jeg forstår. Jeg forstår ikke hvorfor dét kommer nu.. eller bare generelt.

Men jeg kommer ikke udenom det, og jeg kan ikke skille mig af med den – ihverfald ikke lige foreløbig.

Angsten!!!

Den kommer når jeg mindst venter det, og det er vitterligt de mest ÅNDSVAGE ting der trigger det. Når jeg står midt i det kan jeg slet ikke tænke logisk, men bagefter kan jeg tage mig selv til hovedet og vitterligt ikke forstå “what the hell” der lige skete.

Idag fik jeg vitterligt et angstanfald for FULD SMADDER over at jeg ville ikke bruge diesel, på at køre et sted hen hvor jeg gerne ville lufte hunden. Seriøst??? Pardon my French, men hvordan fanden kan man få angst over det??? Bruger jeg diesel på bilen, jamen så fylder jeg da bare mere på. Men jeg kan slet ikke tænke rationelt når jeg står i det.

Jeg har INGEN anelse om hvordan det trigges. Lige på dét område er jeg spejlblank.

Især når det er den slags der trigger det. Jeg har de næste 4 måneder 100% carte blanche på medicin der skal dæmpe det, men jeg undgår det helst. Lægen råder mig til at tage dem 3 gange dagligt ± til natten, men de er LATTERLIGT vanedannende, og jeg er slet ikke klar på at blive afhængig af den slags lort. Jeg tager dem til natten, og jeg skal virkelig virkelig være ude i hampen førend jeg tager dem i dagtimerne. De tager min angst ned på et tåleligt niveau, men jeg får det fysisk skidt af dem. Kvalme og generelt ubehag. Pest eller kolera. Så stedet for 3 gange om dagen, bliver det måske 1-2 gange om ugen.

Jeg kan stå i Bilka med 10.000 juleindkøbs-psykopater, og det rører mig ikke – men tanken om at bruge diesel får mig til at flippe ud. Come on Christina

Men alle der har haft eller har angst inde på livet, ved at når først det får “fat” i dig, så kan det ikke bekæmpes. Det eneste der kan gøres er at “ride bølgen af” – Fedt i seng i ren “Maude-style” og sov det væk.

Godnat herfra…

- Intet i dette eller andre af mine indlæg må deles uden sin helhed og uden aftale med forfatter. Private billeder må ikke deles uden aftale.

.

Skriv gerne en kommentar til indlægget eller send mig en mail på determinmail@msn.com - Alle kommentarer læses og godkendes. De slettes hvis de ikke vedrører indlægget.

KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Home sweet Home