Hvad har jeg lavet..

Ambivalent pleaser

Jeg HADER HADER HADER alle former for drama, uro og uenigheder – Reagere nærmest fysisk på det – men jeg HADER endnu mere hvis jeg møder mennesker der ikke kan finde ud af at kommunikere det ud, så man kan nå frem til en enighed eller fælles forståelse.

Jeg tager det MEGET personlig, når min person angribes – selvsagt!! Min integritet og min loyalitet er noget jeg sætter en dyd i. De mennesker jeg elsker og holder af, ville jeg krydse verdenshavene for, i en våd papkasse. Men det er også den “værste” side af min person – jeg bliver følelsesmæssigt OVER-involveret og tager uenigheder helt ind i mit hjerte og sjæl! Jeg ligger søvnløs!

Jeg har de sidste mange uger “ trukket mig” fra alt og alle der ikke er i stalden. Derude skal jeg i realitet bare gøre hvad jeg bliver bedt om. “De heste skal have X antal runder, og idag skal der fikset dit eller dat”. Det er SÅ befriende. It’s right up my alley…

Men jeg får også lidt dårlig samvittighed. Flere venner/veninder føler sig måske overset, men jeg har vitterligt ikke mere at give af i tiden. Stalden, de få mennesker der er derude og så min lille familie. Jeg har ikke lyst til andet. Når hestene ikke skal køres, maler jeg derude på et campingsvogns-projekt eller kører hjem i seng, og ligger dér og stirre op i loftet ..det er bedre end alverdens terapi!! Dut; sluk for hjernen… 

Jeg gør hvad der er bedst for mig – og lige nu er det hestene, og male på en campingvogn. Jeg har lært at mærke efter, og det har jeg gjort, og kom frem til at jeg ikke har lyst til andet lige nu.

Man kan vælge at acceptere at jeg er “fraværende” pt, eller lade være – jeg ændrer ikke mit behov for andre end mig selv ❤️

- Intet i dette eller andre af mine indlæg må deles uden sin helhed og uden aftale med forfatter. Private billeder må ikke deles uden aftale.

.

Skriv gerne en kommentar til indlægget eller send mig en mail på determinmail@msn.com - Alle kommentarer læses og godkendes. De slettes hvis de ikke vedrører indlægget.

KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvad har jeg lavet..