TABU

nytårsfortsæt

Så kom vi over julen, og nærmer os nytåret. Vi har haft en jul med bunker af hygge og mad til vi revnede. Bedre kunne næsten ikke ønskes. Jeg er sågar blevet klogere… (Who knew, at det kunne lade sig gøre)?!

Jeg blev klogere fordi flere gode venner, som kender mig ret godt – har sagt til mig at; “Christina du kan ikke blive ved med at trække Bipolar-kortet ift til om man kan holde dig ud eller hvad du evner“.

Jeg føler ofte at andre mennesker skal holde mig ud fordi jeg er som jeg er, men jeg glemmer ofte at det ikke har en skid at gøre med at jeg er bipolar. Jeg glemmer også jeg ikke behøver at skulle undskylde for min person “bare” fordi jeg er bipolær.

Jeg skal ikke finde mig i noget “bare” fordi at jeg er bipolær.

Jeg har gennem det seneste år, været nødt til at trække en streg i sandet ift til andre mennesker, simpelthen fordi jeg ikke følte at de længere bidrog med noget jeg kunne bruge. Ihvertfald ikke til noget godt og noget jeg blev glad af. Men det er der skrevet rigeligt om…..

At få at vide – udefra – eller ihvertfald blive bekræftet, i at jeg sgu ikke er helt galt på den, det gør mig glad… og en lille smule forvirret. Jeg har lært at leve med min sygdom, og det er heldigvis mere og mere mig der styrer dén og ikke omvendt. (Omend jeg aldrig skal vide mig for sikker). NEJ, det er ikke nemt at være relateret til én med bipolær lidelse, men jeg har jo for helvede ikke pest eller kolera. – og jeg skal ikke behandles derefter. Hvis jeg ikke føler at andre giver mig noget godt – så er den vel ikke længere end så skal de ikke være i mit liv. Slut prut!!

Dermed ikke sagt at det bliver nemt at skille sig af med de mennesker – slet ikke, men havde jeg nu ikke været bipolær, så ville jeg jo stadig ikke have mennesker i mit liv der ikke giver noget tilbage.

Jeg har to nytårsfortsæt!!!

Den ene er lidt klassisk, så jeg har meldt mig ind i et helsecenter. Sammen med en god ven går vi til kamp mod kiloene.

Den anden er at acceptere, at ikke alle mennesker skal være i mit liv – og at det ikke har en skid med min sygdom at gøre. Det har noget at gøre med hvad de giver mig… eller ikke giver mig!!

- Intet i dette eller andre af mine indlæg må deles uden sin helhed og uden aftale med forfatter. Private billeder må ikke deles uden aftale.

.

Skriv gerne en kommentar til indlægget eller send mig en mail på determinmail@msn.com - Alle kommentarer læses og godkendes. De slettes hvis de ikke vedrører indlægget.

KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TABU