Stik imod alle råd... selvfølgelig

Jamen…?!

Jeg har idag fået resultatet af en “person-analyse” ved CSM. Ved hjælp af spørgeskemaer jeg har udfyldt for 2 år siden, og igen for nyligt, og selvfølgelig samtaler, er de ved at finde ud af; Hvem er jeg?! Hvilke traumer har jeg præcist?! Hvad er resultatet af mange år med vold og sexuelt misbrug?! 

Jeg føler at mit eksistensgrundlag er revet fuldstændig væk under mig.

Det er ca. 8 år siden jeg fik min diagnose; Affektiv Bipolær Lidelse type 1…. men nu er det slet ikke sikkert at jeg er Bipolær.

8 års behandling. 8 år med ENORME mængder medicin. 8 år i psykiatrien. Førtidspension. 55 ECT-behandlinger. Indlæggelser. Hele mit liv har de sidste 8 år drejet sig om at leve med med diagnosen, hvilken medicin der er bedst og forstå mit handlingsmønster. Jeg har identificeret mig med den sygdom.

Idag fik jeg at vide at jeg har kompleks PTSD! – …og iflg kloge hoveder bør de fleste med den diagnose, re-diagnosticeres for tidligere diagnoser. Simpelthen fordi den komplekse PTSD med stor sikkerhed har været årsagen til evt fejldiagnoser. Ergo min bipolære lidelse har været “skjult” af min PTSD. (Hvis det giver mening?!).

Jamen…?! Hvad skal jeg så? Skal jeg re-vurderes? Hvad med min medicin? Har jeg så ikke bipolær lidelse? Jamen…?!

Jeg har ringet på Psyk. og bedt om en samtale med psykiater, for pt har jeg MILLIONER af spørgsmål, som kun han kan svare på – håber jeg. Jeg skal igang med at læse alt hvad jeg kan støve op om Kompleks PTSD.

Jeg er fuldstændig rundt på gulvet…

 

- Intet i dette eller andre af mine indlæg må deles uden sin helhed og uden aftale med forfatter. Private billeder må ikke deles uden aftale.

.

Skriv gerne en kommentar til indlægget eller send mig en mail på determinmail@msn.com - Alle kommentarer læses og godkendes. De slettes hvis de ikke vedrører indlægget.

KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Stik imod alle råd... selvfølgelig