Klanen

Specialist

Jeg har efterhånden lært at leve med de “fordele” og ulemper der er ved at være bipolær, og de andre lidelser det forgrener sig ud i. Jeg er til samtale på psyk hver månede, og de er skide gode til at holde fingeren på pulsen med mine op- og nedture og lytter rigtig meget til hvad jeg selv føler for.

Min op- og nedture kan jeg næsten leve med, fordi jeg bliver holdt så meget i hånden fra deres side, og fordi jeg efterhånden har lært at lytte til mig selv.

Èn af de ting jeg stadig har det voldsomt svært med at mit tankemylder. Det jeg kalder “white noice” – min hjerne der aldrig holder kæft, og gør at jeg har brug for sovemedicin. Uden dem får jeg ikke lukket et øje, og så kan jeg være nok så træt – min hjerne tier bare ikke stille. Det blæser bare rundt 24/7 og ofte bliver det simpelthen udmattende – jeg kan jo ikke bare slukke for det.

Der er ikke dét vi ikke har afprøvet. Jeg har været alle former for medicin igennem og intet hjælper. Ritalin og andre ADHD-medicin er også afprøvet – og det er lidt af en gåde for psyk hvorfor intet kan afhjælpe.

Jeg var idag til møde deroppe, og igen talte vi om hvad pokker der kan gøres. Det ville jo være fantastisk at kunne slippe for sovemedicinen fordi dét – og andet medicin – bare ikke er godt for kroppen og sindet. Jeg hader at være på medicin, jeg hader hvad det gør ved min krop og jeg hader hvad det gør ved mit sind.

Min psykiater vil prøve at hive fat i en “specialist” for at høre til hvad han mener der kan gøres. Specialisten skulle vist have ekspertise i ADHD og have en lidt større viden med “hjerner på farten”. Jeg skal afsted igen i Januar 2019 og krydser alt hvad krydses kan, for at de har en ide til løsningen.

Pt siger mine blodprøver at jeg ligger lidt lavt ift til min medicin (lithium karbonat), for at de har en optimal virkning, så det bliver øget en anelse. Jeg undgår ikke medicin i vintermånederne, og er bare glad for at blodprøverne holder øje med det hele.

Jeg elsker at hade og være Bipolær…….

- Intet i dette eller andre af mine indlæg må deles uden sin helhed og uden aftale med forfatter. Private billeder må ikke deles uden aftale.

.

Skriv gerne en kommentar til indlægget eller send mig en mail på determinmail@msn.com - Alle kommentarer læses og godkendes. De slettes hvis de ikke vedrører indlægget.

KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Klanen