Forskning

Loyal

Jeg betragter mig selv som et ret loyalt menneske. Loyaliteten til min mand og mine børn er uanede. Det kender ikke til grænser ift til dem. Jeg ville krydse verdenshave i en hullet balje for dem.

Man kan bryde min loyalitet op til flere gange, førend jeg tager det til mig – men så reagere jeg også prompte. Jeg har stået i situationer hvor man bryder min loyalitet, og det har været svært at træde ud af min “rolle” i vedkommenes liv, fordi det var så tæt på, relationsmæssigt. Det slutter her!!!

i 10 år har jeg bjæffet løs fordi jeg ville have respekt for min person og min “ægteskabelige position”. Jeg ved godt hvor stor en pille jeg kan være at sluge – men 10 år med manglede respekt og accept retfærdiggøres ikke, om jeg så var en pille på størrelse med en vandmelon. Fordi jeg bjæffede til én der spillede en rolle som offer langt bedre end de fleste, bjæffede jeg for døve øre – og netop fordi jeg larmede endte det som oftest ud med at jeg var “the bad guy”. Jeg var ikke den eneste der galede op. En anden person som jeg idag har den største respekt for, bjæffede også, og hun fik den GRIMMESTE behandling. Jeg var fuldstændig chokeret over den måde hun blev fremstillet og behandlet på, og udelukkende fordi hun også bjæffede.

Hun har ligesom jeg, været vidne til en person der på “fornemmeste” vis aldrig har oplevet en konsekvens af sine handlinger. Ikke fordi ingen turde stille vedkommende til regnskab, men vitterligt fordi det ikke blev orket, og fordi offerrollen fyldte så meget at man stedet fik ondt af vedkommende.

Tænk at få ondt af en menneske, som “misbruger” sin mindre begavelse til at manipulere andre, så de ikke får ondt af dem. Nu er det så min tur til at blive sat på plads, fordi jeg bjæffer – men der er jeg helt anderledes indrettet. Jeg kan kun sættes på plads af dem der udviser mig samme loyalitet, som jeg viser dem. Det er det, der hedder respekt!!

Jeg vil under ingen omstændigheder udsættes for nogle form for “trusler” om hvad jeg må sige og ikke må sige, og jeg vil på ingen måde tolerer at man går bag min ryg og til mine nærmeste, for at bede dem om at få mig til at tie. Jeg hverken kan eller vil dikteres.

Jeg kender til den måde du har truet dine børn på. Jeg kender til den vold du udsatte dem for. Jeg kender til det svigt du udsatte dem for. Jeg kender alle dine hemmeligheder.

Jeg har ikke til hensigt at fortælle alle på min vej om din såkaldte adfærd. Men jeg kunne aldrig drømme om at benægte den, hvis jeg skulle ende i en situation hvor den bringes på banen. Folk som dig skal ikke ties ihjel, de skal mindes om hvor megen skade de har gjort. Det skal ikke gemmes væk fordi du hyler og vræler, og sågar udtaler til en jeg elsker “Du er svag, ligesom mig” når vedkommende lå ned, eller “Livet ville være nemmere hvis jeg bare kun var omringet af dyr og ikke mennesker“…

Du har aldrig oplevet en reel konsekvens af dine handlinger, eller af den måde jeg personligt er blevet behandlet på – det er gemt væk under hvor synd det er for dig, fordi du altid gør det du er bedst til… stikker i et vræl som et uretfærdigt behandlet barn – og det er helt rigtigt; Det er synd for dig. Jeg har ondt af dig!!

 

- Intet i dette eller andre af mine indlæg må deles uden sin helhed og uden aftale med forfatter. Private billeder må ikke deles uden aftale.

.

Skriv gerne en kommentar til indlægget eller send mig en mail på determinmail@msn.com - Alle kommentarer læses og godkendes. De slettes hvis de ikke vedrører indlægget.

KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Forskning