Glædelig Jul

The heat is on…

Én ting er at tackle en komplet dysfunktionel hjerne, men når alderen fucker med min hjerne også, blivet det altså ikke nemt.

Jeg fik cancer for 12-13 år siden og fik fjernet min livmoder. Lægerne lod én æggestok sidde for at jeg ikke skulle komme i en tidlig overgangsalder…. det har så indhentet mig nu!!!

Det er som om kroppen har en latterlig mængde varme, og ikke kan komme af med den. Det er ikke som at svede i varmen – på ingen måde – det er V.A.R.M.E. der bare banker rundt i kroppen. Vi er midt i december måned med frysegrader – og jeg ligger hver nat uden dyne med en blæser kørende fordi jeg kampsveder. Kl 23:00 igår aftes stod jeg i min have i morgenkåbe og sugede kulden til mig. Jeg har det vaaaaarmt 24/7…

Hormonerne?? haha… hvis man dog bare kunne klukke af grin på skrift… Jeg fik en hysterisk anfald og en efterfølgende tudetur fordi Simon havde lagt rugbrød i fryseren. Tre gange er jeg stukket i et vræl helt uden at vide hvorfor.

Fordi det ikke “haster” kan jeg ikke få en tid ved lægen før i Januar, så jeg skal VIRKELIG tage mig sammen indtil da. Min læge snakker hormonbehandling og lign…. Jeg er fløjtende ligeglad, bare jeg kommer af med den “varme” og Simon holder op med at smide rugbrød i fryseren.

- Intet i dette eller andre af mine indlæg må deles uden sin helhed og uden aftale med forfatter. Private billeder må ikke deles uden aftale.

.

Skriv gerne en kommentar til indlægget eller send mig en mail på determinmail@msn.com - Alle kommentarer læses og godkendes. De slettes hvis de ikke vedrører indlægget.

KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Glædelig Jul