The heat is on...

Det må godt være dem begge snart

Jeg er gået igennem en kæmpe udvikling det seneste år. Det har været det hårdeste år nogensinde, men for pokker hvor har jeg lært en masse…

Jeg øver mig i ikke at blive fanget i vreden og skuffelsen, og det bliver bedre og bedre – og min hverdag bærer også præg af det. – at jeg er mere glad, og høster harmonien i det.

Specielt mit forhold til min søn har ændret sig. Vi har tidligere ikke fattet en dyt af hinanden, men mens forholdet til resten af familien krakelerede, blev forholdet til min søn bare stærkere og stærkere. Hold kæft hvor er jeg stolt af ham og den udvikling han har været igennem.

Idag har vi haft en helt igennem perfekt dag… Vi hentede juletræ, pyntede det, tog ud og spise bare ham og jeg – skide hyggeligt. Men…. jeg gad da godt at min datter kunne være der også. At hun kunne have et ordenligt forhold til sin bror – og mig. Én ting er at hun syntes jeg er en snotskovl og ikke vil ha´ noget med mig at gøre – men ingen af os fatter hvorfor min søn bliver holdt på afstand. Fuck grunden – men hvor kunne det være rart at kunne tage på dinnerdate med både min søn og min datter.. Har det seneste år haft de fedeste minder med Mikkel – Maria burde også ha´ været der, når vi hygger, griner, pjatter, oplever og nyder hinanden…

 

- Intet i dette eller andre af mine indlæg må deles uden sin helhed og uden aftale med forfatter. Private billeder må ikke deles uden aftale.

.

Skriv gerne en kommentar til indlægget eller send mig en mail på determinmail@msn.com - Alle kommentarer læses og godkendes. De slettes hvis de ikke vedrører indlægget.

KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

The heat is on...