Lidt ondt i maven

Lithium Carbonat

Jeg har som beskrevet ca. 117 gange, fået uhyggeligt meget forskelligt medicin, men en af de medikamenter jeg konsekvent har fået er lithium carbonat. Det er stemningstabiliserende og skulle i hverdagen ikke have mange andre bivirkninger end øget tørst. Lithium er en form for salt og kan “dræne” nyrer og lever, men det holder blodprøver øje med.

I mandags var jeg til den lææænge ventet scanning og samtale, så jeg kunne få afklaret hvad det var for en knude jeg havde i halsen. Jeg endte mildest talt i chok!!

Jeg er ekstremt medicinfølsom – dvs at bivirkninger ofte er større end selve virkningen, og kan bla derfor hverken tåle penicillin, morfin og lign. Føj jeg bliver syg. Det bliver jeg så åbenbart også af Lithium!!!

Knuden er skabt af lithium og har sat sig ved skjoldbruskkirtlen og dermed fucket mit stofskifte op. Det var derfor jeg tabte mig ret voldsomt på kort tid og tog det hele på lige så hurtigt.

Jeg blev ringet op af psyk idag for at få samtale sat i stand inden  længe og skal så også til egen læge mhb på at finde ud af hvordan fanden vi løser det.

Medicin til sindet er noget lort!! Det har konsekvent så mange bivirkninger at man snart lige så godt kunne lade være med at tage dem. (Ihvertfald for mit vedkommende). Jeg vil MEGET hellere have ECT hvis noget skulle blive nødvendigt. Jeg HADER at fylde min krop med det gift, men jeg glemmer (hmm..), den værste side af ECT. Hukommelsen!!

Det er pest eller kolera – føler at, ikke nok med at jeg skal sloges med mit sind, så gambler jeg også med mit helbred.

 

 

 

 

 

- Intet i dette eller andre af mine indlæg må deles uden sin helhed og uden aftale med forfatter. Private billeder må ikke deles uden aftale.

.

Skriv gerne en kommentar til indlægget eller send mig en mail på determinmail@msn.com - Alle kommentarer læses og godkendes. De slettes hvis de ikke vedrører indlægget.

KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lidt ondt i maven