Lidt som en bil

Hold, hold, hold….

“Stop and smell the flowers”

23841b0f-3f87-448b-8c21-6d7ad03d29b4

Jeg taler lige rigeligt med læger i øjeblikket. Lidt underligt fordi jeg normalt aldrig hører fra dem – ihvertfald dem på psyk. Er helt forbavset over den “fart” de har på.. roooolig nu!!

Min egen læge, der iøvrigt er ret ny og super sød, omend han ikke bruger deo, er skide dygtig og effektiv. Jeg kan af gode grunde ikke se mig selv bag ørene og Simon opdager et modersmærke bag mit øre. På str med en tommelfingernegl.. og det ser underligt ud med små sår på. Jeg gik til læge og er henvist til en hudlæge – de skal jo finde ud af hvad det er, og den skal fjernes. De er satme effektive. – også på psyk…

Idag ringede de fra Psyk. Jeg er åbenbart blevet et “emne” i en konference! Hvorfor har min medicin  flere bivirkninger end virkninger??! Hvorfor er min bipolare lidelse så kompleks og svær at behandle??!

Jeg vil blive ringet op efter konferencen og evt blive tilbudt anden form for medicin – på trods af at jeg har frabedt mig mere medicin.. med mindre de kan hjælpe på min søvn!

Men altså – HOLD NU – én læge af gangen tak

- Intet i dette eller andre af mine indlæg må deles uden sin helhed og uden aftale med forfatter. Private billeder må ikke deles uden aftale.

.

Skriv gerne en kommentar til indlægget eller send mig en mail på determinmail@msn.com - Alle kommentarer læses og godkendes. De slettes hvis de ikke vedrører indlægget.

KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lidt som en bil