Kære dig...

Lidt som en bil

Når man, som jeg, har krøller på hjernen, er det ofte svært at bevare en relation til dem der står én nær. Det kan være familie, venner, kæreste, mand, kone eller sågar naboer… Jeg knytter mig meget (MEGET) til mennesker i mit liv. “The filthy few” så at sige – men de er der af en grund; Jeg elsker dem!

Alle relationer kan – skåret helt ud i pap – sammenlignes med biler!! Ja, jeg ved godt at det lyder stupid, men den er altså god nok.

Hvis en bil ikke bliver plejet, så kører den ikke. Den skal have benzin/diesel, olie, luft i dækkene, rustbehandling, have service og sågar også en vask her og der. Husker man at gøre de ting, så kører bilen i reglen gnidningsfrit. Måske med undtagelse af italienske biler hvis man spørger min bil-fanatiske mand…

Biler er ligesom forholdet til andre mennesker. (Hvis du missede pointen)! Hvis man ikke plejer sit forhold til andre mennesker, så får det problemer. Man skal, bare en gang imellem gøre noget man ikke har lyst til – kun med det ene formål at gøre den anden glad. Noget så simpelt som et opkald når man ved at den anden har en træls dag, gør SÅ meget!! Vise en oprigtig interesse. Besøg dem, bare fordi. Tag ud og spis eller drik en kop kaffe. Træd ud af din comfortzone fordi du ved at anden part vil sætte pris på det. Spørg evt dig selv i ægte BS Christiansen stil: Ville du være venner/gift med dig selv??!

Gør man det ikke, eller går der for lang tid imellem, kan det seriøst skabe dybe ar på forholdet der er svært at reparere.

69470f9f-4591-47aa-a04b-7bf4325fd780

- Intet i dette eller andre af mine indlæg må deles uden sin helhed og uden aftale med forfatter. Private billeder må ikke deles uden aftale.

.

Skriv gerne en kommentar til indlægget eller send mig en mail på determinmail@msn.com - Alle kommentarer læses og godkendes. De slettes hvis de ikke vedrører indlægget.

KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kære dig...