Gyldigt fravær

Hold nu kæft

Så fik jeg endelig min Imac hjem, og jeg skal da lige love for at det er noget heeeelt andet end min oldgamle macbook… og generelt hvad jeg er vant til. Jeg skøjter rundt i programmer og indstillinger og min BIG ASS kæmpe store skærm. Jeg ender med at få tyrenakke fordi skærmen er så stor og jeg skal dreje hovedet 180 grader fra den ene side af skærmen til til den næste. Det jeg skal nu, er at lære den at kende, så jeg kan opsætte bloggen m.m. som jeg gerne vil. Det er altså ikke helt så nemt som forventet. Tidligere har jeg lokket min datter til det, fordi hun er lidt af en haj til det, men i og med hun er ret tæt på at føde så må jeg jo selv igang – det er vel også sådan man lærer det bedst!? Jeg har pludselig ikke en mus længere men bare en touchplade – jeg føler mig tudsegammel når jeg febrilsk sidder og nosser i den..

img_2752

Som før sagt har jeg en MASSE jeg skal blogge om, men det hele skal lige falde i hak – og jeg skal lige lære den her rumstation at kende. Jeg vender frygteligt tilbage – i bogstavligste forstand.

- Intet i dette eller andre af mine indlæg må deles uden sin helhed og uden aftale med forfatter. Private billeder må ikke deles uden aftale.

.

Skriv gerne en kommentar til indlægget eller send mig en mail på determinmail@msn.com - Alle kommentarer læses og godkendes. De slettes hvis de ikke vedrører indlægget.

KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Gyldigt fravær