Rend mig i 2020

Godt nyår – agtig

Det er ikke et Nytår uden at bruge tid på at se tilbage på det forgangne år. “And what a year“….

Vi har haft de fedeste oplevelser, været omgivet af det lækreste mennesker og været velsignet med kærlighed af anden verden.

Vi har så til gengæld også været omgivet af frygt, svigt og bekymring. Det er de færreste der kan se sig fri fra den slags, men det gør altid dét mere ondt når det er tæt på.

De postive oplevelser er, at vi “as we speak” sidder vi i det hus vi har brugt mange måneder på at sætte i stand. Vi ELSKER alt ved huset, og det er fuldstændig som vi drømte om. Fra den dag vi gik igang med at fjerne gammelt tapet, til nu hvor vi sidder ved spisebordet. Vores vision er “spot on”!!!

Vores venner og familie er simpelthen guld værd. HOLD KÆFT hvor har vi bare været velsignet. Vores vennekreds er meget lille, men den er solid – og sågar endnu mere solid end vi troede. Dét fik vi bekræftet i det forgangne år. ALLE – desværre minus et par brodne kar – har stillet op. Uselvisk fra en side af. Tilsidesat dem og deres, for at være der for os, og hjælpe os. Vi er dem evigt taknemlige!!! For at sige det på syngende kliché-sprog; Tak er kun et fattigt ord!

INGEN tror at det rammer dem, men det gør det altså!! Det kan ramme dig, os og dine nærmeste. Cancer er verdens største røvhul! Man bliver ved med at sige til sig selv, at “det er jo bare en fedtknude”, selvom man i sit stille desperate sind går fuldstændig i panik. Man tænker slet ikke i de baner at det hér kunne gå hen og bliver noget L.O.R.T. Selvom vi går ind i det nye år, fuldstændig bevidste om at Simon skal igang med kemo, hvilket vil være en barsk omgang, så er vi sikre på en lykkelig afslutning på det. På en eller anden måde har vi usagt til hinanden, besluttet at det her kan vi også.

Når man går den slags igennem får man et helt andet syn på det man gider bruge sin tid på. Drama, idioter og selviske gespenster. Det er simpelthen tidspilde. Det er så meget mere vigtigt at bruge tid “Peace, love og harmony” for at lyde lidt hippie-agtig. Kram dem du elsker, og fuck dem der ikke giver dig noget.

Kære 2021, du kan bare komme an. 2020 var måske bare en smagsprøve fra din side, men hvad du end byder ind med i 2021 – vi er så klar!!! <3

 

 

 

- Intet i dette eller andre af mine indlæg må deles uden sin helhed og uden aftale med forfatter. Private billeder må ikke deles uden aftale.

.

Skriv gerne en kommentar til indlægget eller send mig en mail på determinmail@msn.com - Alle kommentarer læses og godkendes. De slettes hvis de ikke vedrører indlægget.

KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Rend mig i 2020