Hypnose, søvn og forskning

Berøringsangst

Mange mennesker har berøringsangst.

100% pga uvidenhed og ignorance. Jeg oplever det stort set hver eneste dag – og ikke bare pga mig og mit. Jeg har skønne venner med jobs, sygdomme og fortid der ville få de fleste til at gå på røven og efterfølgende løbe skrigende bort. Jeg kender folk med forskellige religioner, hudfarve og seksualitet, og de bliver ofte set på med løftede øjenbryn.

Jeg oplever konstant at jeg må “forklare” min sygdom.

“- Hvad fejler du?? Jeg er bipolær. – hvad er det?? Det er det man tidligere kaldte Manio Depressiv. – Guud, er du så sårn rigtig psykisk syg?? – Nej, jeg er sårn forkert psykisk syg!! Hvad tror du selv”??”

Altså for pokker da… Vi skriver år 2020 er det ikke på tide at fordomme får vist exit-døren??

Så min vanvittigt søde naboer der har en smuk religiøs tro, der måske ikke matcher din tro og overbevisning  – skal de også redegøre og forklare hvorfor de går i kirke og har et fantastisk fællesskab??

– og mine søde venner der lever af at give smæk i bagdelen (S/M), på dem med behovet, de skal forklare hvorfor de har valgt den levevej?? De oplever rigeligt med fordomme og du kan iøvrigt være sikker på at de har givet klap i røven på én du kender!!

Man skylder ikke NOGEN en forklaring eller redegørelse for de valg man har taget i liv.

Men psykisk lidelse er altså ikke et valg man tager. Det er noget man er nødt til at leve med efter bedste evne. Jeg har nææææsten lært at leve med andres uvidenhed, men nogle gange bliver man bare så træt. Min mand har oplevet at han må forklare sig omkring hans kone. Mine børn har måtte forklare sig omkring deres mor. Skal mit barnebarn også engang forklare???

 

 

- Intet i dette eller andre af mine indlæg må deles uden sin helhed og uden aftale med forfatter. Private billeder må ikke deles uden aftale.

.

Skriv gerne en kommentar til indlægget eller send mig en mail på determinmail@msn.com - Alle kommentarer læses og godkendes. De slettes hvis de ikke vedrører indlægget.

KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hypnose, søvn og forskning