Mani mani more...

planer er til for at ændres

Jeg havde en plan!!!

Jeg havde en plan om at undgå medicin – lige indtil i torsdags. Jeg har haft liiiidt for meget fart på, og vidste godt at det var hypo-manier der huserede i mig. Jeg syntes selv at jeg havde en ret god kontrol over dem, men tog mig selv i flere gange at jeg ikke kunne huske hvad jeg havde lavet aftenen forinden. Har skrevet ting på facebook, lavet aftaler og lign, og har ingen erindring om det. Lidt uhyggeligt faktisk…

Dét SKAL bides i røven…

Simon ringede til psyk og fik lavet en aftale, og fik udskrevet medicin som skulle dæmpe manierne og forhindre at jeg dykker bagefter. Jeg har fået det før, men kun under indlæggelser fordi der koster så meget. Dengang kostede det 1000kr for 20 piller. (Det er bindegalt).

Men dem der lavede pillerne har ikk emere patent på dem, så nu er de langt billigere. (32kr). Abilify…. skulle være ret effektivt og uden de store bivirkninger. De værste er kvalme og træthed i opstarten. Det skal jeg så lige love for at de giver.. Siden fredag morgen har jeg sovet non stop, og ligget med den ondeste kvalme.

Jeg har idag; søndag fået det lidt bedre, medhold da op – det er som at ligge gravid i 3. måneder..

- Intet i dette eller andre af mine indlæg må deles uden sin helhed og uden aftale med forfatter. Private billeder må ikke deles uden aftale.

.

Skriv gerne en kommentar til indlægget eller send mig en mail på determinmail@msn.com - Alle kommentarer læses og godkendes. De slettes hvis de ikke vedrører indlægget.

KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mani mani more...