Lidt som en livstidsdom!

Renser sjælen

Når man har en stor hund, skal der luftes! Ud på gåtur. Han har ikke brug for meget motion. Det er ikke dovenskab, det er bare racen der ikke tåler det.

Jeg bor lige ud til fjord, skov og marker. Vi har en fast rute på 7 km, som vi går et par gange om ugen. Han kender turen og elsker det. Jeg propper musik i bøfferne og så går jeg ellers bare i rask tempo.

Jeg elsker det!! Idag blæste det godt og fra tid til anden tittede solen frem. Total Morten Korch!

img_5559

Det er sundt, men føler også at jeg får renset ud i hovedet samtidig med. Den høje musik gør at jeg ikke kan høre mig selv tænke. Lytter til musik jeg kan relatere til. En sang der minder mig om mine forældre. Én der minder mig om en event der var dejlig. Mine unger.

Hunden blæser rundt som en flue på speed, og jeg traver efter ham. Jeg har haft uhyggeligt svært ved at finde en forventet “ro”, efter jeg fik min førtidspension. Men de gåture giver mig lidt tiltrængt ro i hovedet og sindet!

– og så er det bare så pisse lækkert ved fjorden!

img_5570 img_5571 img_5572

 

- Intet i dette eller andre af mine indlæg må deles uden sin helhed og uden aftale med forfatter. Private billeder må ikke deles uden aftale.

.

Skriv gerne en kommentar til indlægget eller send mig en mail på determinmail@msn.com - Alle kommentarer læses og godkendes. De slettes hvis de ikke vedrører indlægget.

KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lidt som en livstidsdom!