Nytårstalen

Kompromis

Jeg har altid sagt at man ALDRIG må gå kompromis med sig selv. Man kan gå på kompromis med alt andet – men aldrig sig selv… og jeg er det store skvat der altid går på kompromis med mig selv. Gør ting jeg egentlig ikke har lyst til. Siger ting jeg bare slet ikke burde sige. Altså – generelt gør jeg alt det, jeg fraråder andre at gøre.

Det er mange år siden jeg har haft nytårsfortsæt. Rygestop, slankekure, træning.. Alle klassikerne – jeg korser mig, når jeg ser tilbage på de løfter jeg har afgivet mig selv og andre. INGEN af mine nytårsfortsætter er blevet til noget. INGEN!!!!

Jeg ved hvad jeg vil næste år. Jeg vil bruge så meget tid som muligt med mit barnebarn – fuldstændig som jeg gør nu. Han bliver ældre og er 100% det SJOVESTE menneske at være sammen med. Elsker vores dialoger.. Totalt soap-opera-pis: Men “He completes me“… Jeg vil grine mere. Elske mere. Rejse mere – om cororna vil det. Jeg vil hele mig selv så vidt muligt.

Men, der én ting jeg ikke vil. Jeg vil så vidt muligt stoppe med at gå på kompromis med mig selv. Så hellere skide mig selv i hænderne og ha´ den vildeste klapsalve, førend jeg igen går på kompromis med mig selv. Det tapper mig fuldstændig, og det er 100% MIN EGEN SKYLD!!! Jeg er aldrig blevet tvunget til at gøre ting jeg i sidste ende ikke har lyst til.

Jeg vil lære at være ligeglad. Om det så betyder jeg skal stå med med hånden fremme og vente på at en flyvende fuck lander, så jeg kan give den videre. Det er ikke mit konstante arbejde, at gøre andre glade og gøre deres liv nemmere – jeg burde bruge kræfter på at gøre mit liv nemmere i stedet. Mit liv skal ikke mere være en “one way street”.. Hvis jeg ikke får noget retur, så kan jeg heller ikke give. – det har jeg gjort, og det har gjort mig ulykkelig og opmærksomhedssøgende på den klamme måde.

Det er ikke fordi jeg har fået et wake up call som sådan, men jeg har brugt julen på at fundere, være ked af det og syntes det var en træls tid, uden mine unger og barnebarn. Det er dage der er spildte – fuldstændig.

Simon er hjemme på ferie, det er latterligt lækkert vejr, omend koldt. Jeg har haft så ondt af med mig selv, på den ynkelige måde. Det gider jeg ikke… Resten af ferien skal gå med at være glad, og have en hyggedag med barnebarnet.

Så; 2022.. jeg lover at skide mig selv i hænderne og klappe, hvis jeg igen går på kompromis med mig selv, og iøvrigt sende den flyvende fuck videre.

 

 

- Intet i dette eller andre af mine indlæg må deles uden sin helhed og uden aftale med forfatter. Private billeder må ikke deles uden aftale.

.

Skriv gerne en kommentar til indlægget eller send mig en mail på determinmail@msn.com - Alle kommentarer læses og godkendes. De slettes hvis de ikke vedrører indlægget.

KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nytårstalen