Aldrig for gammel

Overskudskontoen er fyldt

Jeg har det overraskende godt i disse dage. Jeg har overskud og humøret er dejligt. Selvfølgelig har det noget at sige at sommeren er over os, og det vælter ind med varme. Det eneste der evt kunne vælte humøret er den VM-kamp vi tabte igår på straffe, mod Kroatien. Pis oss…..

Jeg er fyldt helt op på overskudskontoen, og jeg ELSKER det. Min hjerne holder åbenbart også ferie. Senere idag ræser jeg mod Skagen for at bruge et par dage i sommerhus med en veninde, og det havde jeg ALDRIG gjort for bare 6 måneder siden – så jeg er ikke bare i overskud, jeg er sgu også lidt stolt af mig selv.

Der har været masser af drama, og jeg har, som nogle sikkert vil kalde det, barnagtigt slettet og blokeret flere personer på de sociale medier. Det er måske barnagtigt i deres øjne, men det er gjort udelukkende for at give mig selv fred og ro – og det har virket. Jeg er ikke mere vred eller skuffet – eller ked af det. Jeg savner dem, men skulle jeg lade som ingenting ville jeg gå på kompromis med mig selv, og det kan jeg ikke holde til i længden. Jeg havde brug for at lukke “den” helt, og det måtte så gøres på den måde.

Jeg havde brug for at gøre det på MIN måde, og det har virket helt efter hensigten. Jeg bruger ikke de sociale medier som jeg før har gjort, men jeg er stadig afhængig af dem i form af at det er min kontakt til omverdenen.

Lige nu hviler jeg i den enorme ro jeg har i sindet. Jeg har flere veninder der har brug for mig i tiden, og jeg syntes at det er rart at have et overskud til også at kunne være der for dem uden at det slider mig helt op.

Et eller andet sted ved jeg godt at det er en stakket frist, fordi jeg før eller siden, når de mørke måneder kommer, dykker i humøret, men i samarbejde med psyk har vi forberedt os lidt rent medicinsk, og det giver også en form for ro. Min hjerne blæser stadig lidt der ud af, men jeg tager det hamp-olie, og måske det bare er placebo, men jeg syntes altså at det virker. Placebo kan også have en kæmpe effekt – tro flytter jo bjerge ikk`? Min hjerne har lidt mere ro på end normalt, og det godt nok for mig.

Nu vil jeg pakke sammen til nogle fede dage i smukke Skagen, nyde at min hjerne holder ferie og så bare sige til mig selv: “Christina, det hele skal sgu nok gå“.

- Intet i dette eller andre af mine indlæg må deles uden sin helhed og uden aftale med forfatter. Private billeder må ikke deles uden aftale.

.

Skriv gerne en kommentar til indlægget eller send mig en mail på determinmail@msn.com - Alle kommentarer læses og godkendes. De slettes hvis de ikke vedrører indlægget.

KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Aldrig for gammel