Dårlig samvittighed

Er det PEST eller KOLERA?

Hvis man nu slår det stort op, og ikke går i detaljer; Hvad vil man så helst have; PEST eller KOLERA??

Det er ingen win/win, fordi begge dele er lige til at lukke op og skide i. Hva´ så hvis man spørger; Hvad vil du helst have; Bipolar Lidelse eller Kompleks PTSD??

Hvad der er at vide om at være Bipolar, dét ved jeg. Alt er læst, studeret og taget ind. Alverdens leksikoner har ikke en dyt på mig. Nu har jeg ikke talt med min søster i 3-4 år, men gad vide om hun stadig tror at bipolar er en hjerneskade?? (Seriøst..du er lægesekretær på psyk!!).. 

I tirsdags fik jeg at vide at jeg har Kompleks PTSD. Jeg har idag talt med psykiatrien aka min latterligt dygtige (og søde) psykiater, og ja…Jeg talte meget hurtigt og meget nervøst!! Jeg spyttede HV… spørgsmål ud som var det en synål på overarbejde.

Jeg blev en del klogere, og vi kom frem til at det ikke hedder enten/eller.. Næh du, jeg har nemlig virkelig vundet i livets lotteri, fordi jeg har da begge dele. Jeg har Affektiv Bipolær Lidelse type 1 OG Kompleks PTSD.

HOW FUCKING LUCKY ER JEG LIGE??!!

Gad vide om man fremover kan Google mig, og frem kommer 40.000 diagnoser og forkortelser??? Jeg ved meget meget lidt om at have K.PTSD og jeg skal virkelig igang med at studere, men jeg skal også kunne rumme al den info samtidig med at jeg skal gå i terapi for mit traume – og skal også lige brilliere i det Bipolære halløj..

Multitaskning på højeste plan.

- Intet i dette eller andre af mine indlæg må deles uden sin helhed og uden aftale med forfatter. Private billeder må ikke deles uden aftale.

.

Skriv gerne en kommentar til indlægget eller send mig en mail på determinmail@msn.com - Alle kommentarer læses og godkendes. De slettes hvis de ikke vedrører indlægget.

KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dårlig samvittighed