Status på det bipolære halløj

Jeg tror at jeg er lidt træt

Jeg er træt – uden at være træt. Der findes selvfølgelig flere begreber om træthed, men mit begreb er at, jeg føler mig som den glemte ballon fra fødselsdagen. Den der ligger under sofaen og ser lidt forlagt og rynket ud… Dét er den slags træt jeg er!

Så snart det “varsles” at mennesker træder ind på vores matrikel, får jeg en lille spøjs og pulserende nerve ved venstre øje! Det er mennesker der er drøn-dejlige, fordi de hjælper os med den sidste renovering af huset. Vi er dem EVIGT taknemlige, men ballon-træthedsfølelsen bliver mere og mere markant.

De sidste 6 måneder har testet os helt ud i det latterlige!! Renovering. Cancer med efterfølgende operation og dertil obligatoriske indædt frygt. Flytning. Tunge og nødvendige beslutninger ift venskaber der var bygget op på “one way dedication”! Vi har været HELE følelsesregisteret igennem. – og det er dét, der har tappet mig/os…

Oveni hatten er jeg ved at oparbejde en corona-kuller af vildeste kaliber. Jeg er et socialt menneske – og den eneste menneske-stimulans jeg får udenfor hjemmet, er i Bilka hvor jeg indenfor de første 7 min. er klar til at skrige i mine lungers fulde kraft, give Hr. og Fru Jensen en flyvende lammer, og powerwalke demonstrativt ud af Bilka, og tage hjem til endnu mere kuller og træthed.

Jeg er ikke træt ala jeg kan sove hele tiden. Tværtimod sover jeg  af H… til i tiden. Stiller vi det stort op, burde jeg blive humant aflivet ved daggry.

D 2 Februar skal jeg til en LÆNGE ventet samtale på psyk. Jeg er ved at trappe ud af sovemedicin – hvilket jeg LÆNGE har ønsket. Jeg vil så vidt muligt af med det lort, man uhyggelig nemt bliver sygeligt afhængig af. Da jeg kunne mærke at jeg ikke kunne undvære det, gik jeg resolut igang med en laaaangsom udtrapning, så krop og hjerne kunne vænnes fra, i en tempo jeg kunne leve med.

Jeg vil snakke med psyk om at finde en anden medicin. Undvære medicin fuldstændig er ikke en option, men jeg vil på noget andet. Det bliver svært, men det nuværende fungere ikke optimalt… også dét der er med til at jeg ligner ballonen under sofaen. Gammel, småtyk og lettere apatisk

 

- Intet i dette eller andre af mine indlæg må deles uden sin helhed og uden aftale med forfatter. Private billeder må ikke deles uden aftale.

.

Skriv gerne en kommentar til indlægget eller send mig en mail på determinmail@msn.com - Alle kommentarer læses og godkendes. De slettes hvis de ikke vedrører indlægget.

KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Status på det bipolære halløj