Farten skal ned

Terapi-mættet

Jeg har været SÅ VILDT MEGET privilegeret ift til få stillet terapi i alverdens former, til min frie rådighed. Der er så mange sjæle derude der hverken har overskud, mulighed eller sågar råd til nødvendig terapi. Jeg har været helt uhyggeligt heldig at få muligheden til nærmest at vælge og vrage. (Groft sagt)!

Én ting er at have psykiatrien. Dér er jeg tilknyttet, og vil med ret stor sikkerhed være det resten af livet. Via dem har jeg fået de “vildeste” terapi-muligheder!! Ikke bare pga min sygdom, men også pga min barndom. Sexologisk klinik, CSM i Aarhus og en psykolog på afdeling for bipolære. Plus gode gamle Frank der desværre opsagde sin stilling. Jeg er blevet mødt med enorm omsorg, indsigt og professionalisme. Er dybt dybt imponeret.

Jeg har været i konstant terapi i næsten 7 år nu – det lyder i sig selv helt vanvittigt!!! Men er begyndt at kunne mærke at mit behov, til sidst kun var der af pligt. Jeg er terapi-mættet!! Mit privilegie har været ud over det sædvanlige, og jeg er evigt taknemlig for mine muligheder, men nu har jeg altså sagt “Nej tak” for en stund.

I denne uge var jeg til endnu en samtale. Jeg sad over for den søde og blide Jette, og var kort i spyttet! “Jeg tror at jeg er terapi-mættet”! Hun stikker i et STORT smil og udbryder: “Hold kæft hvor er det fedt Christina”… Ikke lige den reaktion jeg ventede. Hun syntes det var så fedt at der var noget jeg selv var kommet frem til, og at det var mit eget behov jeg havde lyttet til. Faldt næsten på halen af begejstring, lykke og lettelse.

For pokker hvor har jeg været priviligeret!! Da jeg først slap ud af “Arne Mejlhede”-helvedet og psykiatrien tog over, fik jeg en prisværdig behandling. Fra dag 1… Psykiatrien får så megen skæld ud over at patienter føler sig overset og dårligt behandlet. Om jeg er en af de få, ved jeg ikke… men jeg er psykiatrien evigt taknemlig.

 

- Intet i dette eller andre af mine indlæg må deles uden sin helhed og uden aftale med forfatter. Private billeder må ikke deles uden aftale.

.

Skriv gerne en kommentar til indlægget eller send mig en mail på determinmail@msn.com - Alle kommentarer læses og godkendes. De slettes hvis de ikke vedrører indlægget.

KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Farten skal ned