Ultimativt sværeste

Hvem er mest syg???

Sygdom defineres af læger. Psykiske lidelser af psykologer og psykiatere.

Men hvad med alle dem der ikke nødvendigvis er syge??? – omend deres adfærd burde diagnostiseres…

Jeg har gennem mit forløb ved psykiatrien, CSM og intens terapi i det der minder om en livstid, fået “bekræftet” at det med 99,9% sikkerhed er traume i opvæksten der har “udløst” min bipolære lidelse, angst, ocd og som senfølge PTSD. Det er selvfølgelig ikke noget der vides med 100% sikkerhed – jeg forholder mig dog til hvad “de lærde” fortæller mig.

Hele mit liv har jeg fra mine allernærmeste skulle høre på at min adfærd var/er belastende, pinlig, trættende, grov, for meget, krævende, ulidelig… osv osv – klassikeren er; “Kan du ikke bare”!! Har nærmest usagt fået at vide at jeg bare var SÅ svær at holde af og elske.

JEG var den syge!! JEG var den med diagnoser. JEG var den der “bare” ikke kunne “bare”….

Ja, jeg har en diagnose….. men man skal kraftedme være syg i potten hvis man VED hvad jeg har været igennem, hvad jeg er budt, hvad jeg har været udsat for – og i forsøget på pynte på tilværelsen beder mig om at tie, holde op med at tale om det, ligge låg på. Acceptere at ens allernærmeste er et ødelagt menneske, men fordi man er så forfængelig og fucked op i potten vil man hellere fornægte, drukne sin sorger og leve på 1000 løgne!! Føj…

#dagenssureopstød #skullebareafmeddet

- Intet i dette eller andre af mine indlæg må deles uden sin helhed og uden aftale med forfatter. Private billeder må ikke deles uden aftale.

.

Skriv gerne en kommentar til indlægget eller send mig en mail på determinmail@msn.com - Alle kommentarer læses og godkendes. De slettes hvis de ikke vedrører indlægget.

KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ultimativt sværeste