"How to spot the psyko"

Farten skal ned

Når man er bipolær skal man HELE TIDEN & KONSTANT mærke efter.

Har man det for godt, er man så på vej ind i en mani?? Har man en dårlig dag, er man så på vej i en depression??

Jeg har haft det rigtig godt, rigtig længe!! Overskuddet har været kæmpe stort, så “ja hatten” har været på hele tiden.

Der har været overskud til venner, veninder, familie. 40 mill aftaler. Byture, hyggedrinks, koncerter og weekendtur til Hamborg. Tøse-hyggedage, gåture, lange snakke, lommepsykologi og verdenssituationer der skulle fikses. Der har været overskud til at være en masse, for en masse mennesker – og jeg har elsket hvert minut. Men nu skal jeg altså lige bruge en stund på at være en masse kun for mig selv.

Jeg er træt. HVER weekend de seneste måneder har været fyldt med aftaler. Hver dag, stort set, har været præget af aftaler af enhver art. Med nogen, for nogen og til nogen. Igen – har elsket og nydt hvert minut, men nu skal jeg altså til at gøre noget for mig selv.

Jeg skal igang med at mærke mig selv. Trække stikket lidt – gå under radaren om man vil. Normalt drikker jeg stort set ALDRIG, og har de sidste måneder fået mere alkohol, end jeg plejer at indtage på 3 år. Jeg har været sammen med flere mennesker og “larm” end jeg plejer. Det har været sjovt, uden tvivl, men det begynder at koste lidt på den mentale helbred.

Jeg er blevet SÅ meget bedre til den sociale, meeeen… jeg ved godt at overdrivelse fremmer forståelsen, men jeg har ingen intention om at få et mentalt vink med en vognstang, så der skal stoppes op i tide.

Nu skal der holdes lidt fri for min egen skyld!! Mine fantastiske venner/veninder ved godt at jeg ikke render nogen steder, og jeg håber/tror/ved at der vil være fuld forståelse for mit midlertidige “retirement”.

Min krop er begyndt at reagere. Selvfølgelig har jeg tømmermænd fra en tur til Hamborg, der blev afsluttet med “Long Island Icetea”, der satte en solid prik over et i, men min krop siger også fra, på anden måde.

Det føles lidt som en “mental influenza”… (??) Som om at min krop og min hjerne siger til mig; “Hvis ikke du tager en slapper nu, så skal jeg garantere dig for at du kommer til at mærke det”! Dét punkt vil jeg ret gerne undgå.

- Intet i dette eller andre af mine indlæg må deles uden sin helhed og uden aftale med forfatter. Private billeder må ikke deles uden aftale.

.

Skriv gerne en kommentar til indlægget eller send mig en mail på determinmail@msn.com - Alle kommentarer læses og godkendes. De slettes hvis de ikke vedrører indlægget.

KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

"How to spot the psyko"