Jeg er her stadig...men

Bevidste handlinger

Ingen ville være hér uden beslutninger og bevidste handlinger der formede vores liv i en bestemt retning. Visse ting er vi selvfølgelig ikke herre over.

De beslutninger jeg har taget de seneste år har vist sig at være de helt rigtige, og med frygt for at lyde overfladisk indrømmer jeg gerne at det har været befriende at slippe for mennesker, jeg idag ser på med et arrogant elevator-blik.

Jeg går ALDRIG mere tilbage til mennesker der ikke bringer noget godt til bordet. Det kan godt være at de tror anderledes, og det må de da gerne men det kommer altså ikke til at ske. Hverken nu eller nogensinde – og NEJ, der kommer heller ikke “offentlige undskyldninger”. (Vidste ikke om jeg skulle grine eller græde ved den info). Grim adfærd er ofte en two way street, men jeg er altså hoppet af det stisystem.

Jeg tog nogle bevidste beslutninger og handlinger og var ret sikker på at det ville være det nemmeste i verden. Det var de så ikke…. Men det har i den grad kunne betale sig at tænke egoistisk, sætte mig selv forrest og ikke hele tiden forsøge at få noget eller være noget man ikke kunne stå inde for. Frygteligt at senere opdage en direkte ulækker adfærd fra dem man forlod. Alle – om det er 10-12 eller 2 år siden….

Jeg har fået overskud til så meget mere nu hvor jeg er på den anden side. Et nyt hårdt forløb i psykiatrien ved CSM i Aarhus. Det har været uhyggeligt skræmmende, men nu hvor jeg er igang er det bare vildt oplysende og bekræftende. Jeg har overskud til at træne og jeg har tabt 17 kg og er VILD med overskuddet jeg får af det – og resultaterne.

Jeg tog nogle beslutninger og var ikke klar over konsekvenserne, og får helt bobler i maven over hvor fantastiske de konsekvenser er. Jeg lyttede til den lille nagende stemme i baghovedet, lukkede øjnene og sprang skræmt, ud i en masse bevidste handlinger og det kan i den grad anbefales.

- Intet i dette eller andre af mine indlæg må deles uden sin helhed og uden aftale med forfatter. Private billeder må ikke deles uden aftale.

.

Skriv gerne en kommentar til indlægget eller send mig en mail på determinmail@msn.com - Alle kommentarer læses og godkendes. De slettes hvis de ikke vedrører indlægget.

KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg er her stadig...men