jeg fortsår det ikke

Specialister og amfetamin

I mine unge dage var jeg ikke bleg for at afprøve stoffer – jeg har ALDRIG været afhængig eller være et weekend-vrag ……. jeg havde bare en sær indstilling til at alt skulle prøves. Jeg har prøvet det hele, undtagen det der skulle sprøjtes ind i årene. Men hver eneste gang jeg prøvede det lort, fik jeg mere ro i hovedet og kroppen, end de andre tumper der hang i gardinerne og festede i 4 døgn.

Muligvis derfor jeg ikke gad blive ved med at prøve. 

Jeg har sloges med altid – ALTID – ikke at kunne få ro på mit hovede, og allerværst når jeg skulle sove. Jeg har ikke længere tal på hvor mange slags medicin jeg har afprøvet for at se om det kunne afhjælpe. Intet har virket – og jeg bliver mere og mere desperat efter at få en følelse af naturlig træthed og tung søvn.

Jeg er begyndt til træning og har omlagt kosten – hvilket i øvrigt går super fedt. Jeg havde håbet på 3-4 km i skoven med hunden og så ned at træne kunne give en godt søvn – jeg måtte seriøst tage en ekstra pille. INTET HJÆLPER!!!!!! – og jeg bliver bare mere og mere desperat!!

Igår var jeg til møde på psyk, og de havde dér haft fat i en specialist – for at kunne regne ud hvorfor min hjerne ikke vil lade mig få ro på og sove. Først slog de fast med syvtommer søm: JEG ER IKKE ADHA/ADD!!! Men jeg burde rent medicinsk, behandles som en der har de to diagnoser.

Ritalin og andet mod de diagnoser, er afprøvet, og havde ikke den mindste effekt. Men men… der er noget de bare så gerne vil afprøve på mig – og så spærrede jeg ellers øjnene op!

Dex amfetamin

…med andre ord: Medicinsk amfetamin!!! 

I det meste ADHD medicin er der en form for amfetamin i, men i det nye her – der iøvrigt pt er inde en eller anden medicinalstyrelse for at blive godtkendt til mig – er det, det tætteste man kommer på “ægte” amfetamin. Det er jo fulstændig Cray Cray!!!!! De vil give mig amfetamin. Jeg spurgte om jeg ville blive “høj”, men det skulle helst ikke mere end give mig hjertebanken, sved og forhåbentligt ro i hovedet. (Bonus: det øger forbrændingen).

Det er så heftigt at skulle jeg – selvfølgelig med mit held – blive stoppet af politiet, og de tester mig, vil jeg slå ud på amfetamin. Jeg må gerne køre bil – så det lovmæssige skal jeg lige ind i.

Amfetamin simpelthen??? Det kommer til at være dyrt. 800 kr for 30 piller, og jeg skal have 3 om dagen. Det er 79,50 kr pr dag…. Latterligt at det skal være så dyrt, men er som sagt villigt til at prøve hvad som helst. Jeg skal indtage én pille hver dag i 4 dage, og så ringer min psyk for at spørge ind til hvor´n og hvorledes.

Tænk hvis det er midlet der kan få ro på min hjerne og give mig min søvn tilbage???

(og nej, jeg sælger ikke ud af lortet)!!!!!!

- Intet i dette eller andre af mine indlæg må deles uden sin helhed og uden aftale med forfatter. Private billeder må ikke deles uden aftale.

.

Skriv gerne en kommentar til indlægget eller send mig en mail på determinmail@msn.com - Alle kommentarer læses og godkendes. De slettes hvis de ikke vedrører indlægget.

KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

jeg fortsår det ikke